GündemHaberSpor Haberleri

Kara Kartal’dan Fenerbahçe’ye 3 kulvarda darbe!

Beşiktaş, geçen hafta Fenerbahçe’ye 3 kulvarda darbe vurdu!

Cumartesi günü öğlen Erkekler Voleybolu’nda Sarı-Lacivertliler’i deplasmanda deviren Kartal, pazar günü de Kadınlar Voleybolu’nda Kanarya’yı yenip zirveden indirdi. Siyah-Beyazlılar, futbolda ise 1 hafta sonra lig liderliğini rakibinden geri aldı.

Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor’u 2-1’lik skorla deviren Siyah-Beyazlılar, zirve için yarıştığı Fenerbahçe’nin Gaziantep deplasmanından 2-2’lik sonuçla dönmesi sonrasında ligde tekrar liderlik koltuğunun sahibi oldu.

Geçen hafta Akhisar Belediye’ye kaybetmesi sonrasında 7 haftadır elinde bulundurduğu liderliği Sarı-Lacivertliler’e kaptıran Kartal, bir haftalık aranın ardından tekrar zirveyi ele geçirdi.

14 haftanın sonunda 32 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri, ikinci sıradaki Fenerbahçe’nin 1, üçüncü konumdaki Galatasaray’ın ise 6 puan önünde yer aldı. Futboldaki başarısına ek olarak hem basketbolda hem de voleybolda önemli işler yapan Kartal, geçen haftaya damga vurdu.

FENERBAHÇE: 68 – BEŞİKTAŞ: 74

Kadınlar Basketbol Ligi’nde geçen hafta Fenerbahçe’ye konuk olan Siyah-Beyazlılar, rakibini 74-68’lik skorla devirmeyi başardı. Bu galibiyetle beraber sezondaki 7’inci maçında 3’üncü galibiyetini alan Beşiktaş, Kanarya’ya ise bu sezonki 2’inci mağlubiyetini yaşattı. Bu karşılaşma öncesinde lider konumda bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş’a kaybetmesinin ardından sıralamada zirveyi Abdullah Gül Üniversitesi’ne kaptırdı.

FENERBAHÇE: 1 – BEŞİKTAŞ: 3

Erkekler Voleybol Ligi’nde sezonun 8’inci hafta maçında Fenerbahçe’ye konuk olan Beşiktaş, zirve yarışı veren rakibini deplasmanda 3-1 yendi. Rakibine göre daha kısıtlı bir bütçeyle kurulmalarına rağmen Sarı-Lacivertliler karşısında oldukça baskın bir görüntü sergileyen Siyah-Beyazlılar; 25-22, 18-25, 22-25 ve 23-25’lik setlerin ardından Kanarya’ya kendi evinde büyük bir şok yaşattı. Kartal, bu galibiyetle puanını 8’e yükseltirken, Fenerbahçe 13 puanda kaldı. Bu sonuçla beraber Beşiktaş, 1 haftada ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3 kulvarda da üzdü.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu