GündemHaberSpor Haberleri

İsmail Ünal’a bando tepkisi!

ismailunal mehmetsevigen selenium600Beşiktaş JK yönetimi ile Beşiktaş Belediyesi arasında uzun zamandır süren gerginlik, bando olayıyla yeniden hortladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın, Eskişehirspor gibi Beşiktaş tribünlerine bando kurma isteğinden habersiz olan yönetim olaya tepki gösterdi. Yakın arkadaşı ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emin Önal’ın protesto amaçlı yönetim kurulu toplantılarına katılmama kararının hemen ardından ortaya çıkan İsmail Ünal’ın bando girişimi başta Yıldırım Demirören olmak üzere tüm yönetimi huzursuz ederken, “Bizden habersiz neden böyle bir girişimde bulundu. İsmail Ünal tribünlere mi oynuyor?” tepkilerini de beraberinde getirdi.

Yönetim içinden bazı isimlerin bando kurulmasına karşı olduğu ifade edilirken “Dışarıdan yapılacak böyle bir organizasyona izin vermeyiz. Yapılacak bir şey varsa, yönetim olarak biz yaparız. İsmail Ünal neden yapıyor?” dediği bildirildi. Kapalı Tribün’ün hakimi Çarşı grubunun da teklife bu nedenle mesafeli yaklaştığı gelen haberler arasında. (Sabah)

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. İSMAİL ÜNAL, KURU GÜRÜLTÜYÜ SEVEN BİR ADAM OLDUĞUNDAN BANDO İŞİNİ KAFASINA GÖRE ÇIKARMIŞTIR. AYRICA DİKKATLERİ BELEDİYEDEKİ İMAR DEĞİŞİKLİKLERİNDEKİ FIRILDAKLARINDAN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN SUNİ GÜNDEM YARATMAK İÇİN BÖYLE BİRŞEY YAPMIŞTIR..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu