GündemHaberSpor Haberleri

İsmail Cevahir konuştu! “Tokat ve yumruk attım”

protokol kavga bp

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin devre arasında protokol tribününde yaşanan olayların yankısı sürerken İsmail Cevahir, İsmail Ünal’a tokat attığını doğruladı.

Kanaltürk’e açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kongre Üyesi İsmail Cevahir, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a değil, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’a tokat ve yumruk attığını ifade ederek “Evimize gelmiş insanlara hata yapmak örfümüzde yoktur. Sinan Vardar Aziz Yıldırım’a elini uzatarak hoş geldiniz başkan dedi. Yıldırım ise Sinan Vardar’ın elini itip ‘Has…..r. Sen kimsin de bana elini uzatıp selam vereceksin” deyince ortalık karıştı. Biz de hemen Aziz Yıldırım’ı oradan aldık” dedi.

Aziz Yıldırım’ın sürekli kendilerini tahrik ettiğini dile getiren İsmail Cevahir, “Aziz Yıldırım sehpanın üzerine çıkarak sahte kabadayılık yapmaya başladı. Sana yakışmıyor. Biz, Kadıköy’e geldiğimizde, size kabadayılık yapmıyoruz. Böyle yaparsan, ben daha kabadayı olurum” dedim. Kendimi tuttum. Sehpanın üzerine çıkıp, “Bunun hesabını soracağım” demesini ben kaldıramam. Ben de ona “Hesap sormayanın da sana hesap verenin de” dedim.  Ben konuşmasaydım kabadayılığı yanına kar kalacaktı. Aziz Yıldırım’ın şahsından değil ama Fenerbahçe camiasından özür diliyorum” diye konuştu.

İsmail Cevahir, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile aralarında yaşananları ise şu şekilde anlattı:

“Olaya hakim olmadan İsmail Ünal’ın ortaya konuşması bizi gerdi. Misafir diye Aziz Yıldırım’ı tuttu sanırım. İsmail Ünal’a tepkim oldu. Bir şey bilmeden sönmüş ateşe, benzinle gitti. Kendisine vurdum. Sadece bir tokat attım. “Lan” deyince bu sefer bir de yumruk vurdum. Sonra da hastaneye götürmüşler. Kendisinden asla özür dilemem. İsmail Ünal beni aramaya çalışmış ama ulaşamadı. Ortak dostlarımız aradı. Aramızda daha önce husumet yoktu. Belediye Başkanı olmadan her kongrede yanımıza gelip, “Ağabey bize yardımcı ol” diyen bir arkadaşımızdı. Ama, Belediye Başkanı olduktan sonra yüzünü cenazelerde görüyorum.”

Temsilci raporunda olay nasıl anlatıldı!?

Beşiktaş-F.Bahçe maçının devre arasında yaşanan arbede temsilci Sinan Bamaç tarafından rapor edildi. Bamaç, siyah beyazlı yönetici Sinan Vardar ile F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında küfürleşme ya da darp olmadığını bildirdi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre olaylar raporlara şu şekilde yansıdı:

Sinan Vardar, Aziz Yıldırım’a ‘hoş geldiniz’ dedi. Yıldırım da bunun üzerine ‘Sen kimsin be. Niye bana selam veriyorsun? Hoş geldin diyorsun ama sağda solda gereksiz konuşuyorsun. Çok ayıp ediyorsun. Tribünden bizim anamıza küfürler ediliyor, sessiz kalıyorsunuz” şeklinde sert bir karşılık verdi. Bunun üzerine araya Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal girdi. Ünal, orada bulunan Beşiktaşlı üyelere “Beyler biz burada ev sahibiyiz. Lütfen sakin olalım” dedi.

Beşiktaş’ı sattınız

Ünal’ın bu sözleri üzerine Beşiktaş kongre üyesi İsmail Cevahir sinirlendi ve ‘Sen ne karışıyorsun. Sana ne? Senin a… Beşiktaş Belediyesi’ni yedin bitirdin’ diye bağırarak Ünal’a küfür ve hakaret ederek yumruk attı. Ünal yere düştü. Ne olduğunu anlayamayan Ünal, yerdeyken ‘Beşiktaş’ı sattınız be’ diye Cevahir’e ve yanındakilere bağırdı. Ünal ayrıca Cevahir’e ‘Senden davacı olacağım’ dedi. Cevahir de ‘davacı olmazsan da senin …” karşılığını verdi.

Dikkati Çekenler
[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. sayın aziz yıldırımı çok haklı buluyorum
    sinan var gelecek bide hoş geldiniz diyecek utanmadan
    aziz başkana edilen küfürlere nden ses çıkartmıyordu sinan vardar denilen zavallı yönetici

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu