HaberSpor Haberleri

Guti’den Beşiktaş açıklaması

guti basintopl6133Real Madrid’in yıldızı Guti Hernandez, Beşiktaş ile anlaştığını doğruladı, ancak “Real Madrid’in izin vermesi gerekiyor. Şimdilik bir yere gitmiyorum” dedi.

Siyah beyazlı kulübün, görüşmelere başlandığını resmen, imzayı attırdığını ise dolaylı yoldan açıkladığı Guti, Marca gazetesine verdiği demeçte hala Real Madrid’in futbolcusu olduğunu söyledi.

Bir süre daha Madrid’in oyuncusu olmaya devam edeceğini ifade eden 33 yaşındaki futbolcu, “Beşiktaş’tan ilginç bir teklif aldım ve Bernd Schuster nedeniyle kabul ettim. Fakat kulübüm son sözü söylemedi. 25 Temmuz’da Florentino Perez ile bir görüşme yapacağım ve son kararı vereceğiz. Beşiktaş’ın teklifi beni çok heyecanlandırdı. Ama bir yıllık sözleşmem daha var. Bu nedenle kulüple ve Jose Mourinho ile görüşmem gerekiyor” dedi.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi yabancı kontenjanı nedeniyle Guti’ye yer açmak için elindeki futbolcuları satma çalışmalarına devam ediyor.

Kulüpten sızan haberlere göre iyi bir teklif gelmesi halinde Bobo ve Ferrari’nin bile satılabileceği öğrenilirken gönderilecekler listesinde Fink, Delgado, Holosko, Tello ve Zapotocny başı çekiyor.

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu