Fulya DavasıHaberHürser TekinoktaySpor Haberleri

Fulya davasında yarın Beşiktaş’ın kurtuluş günü olabilir

Mahkemenin davayı reddi kararını Yargıtay’ın bozmasının ardından Fulya davasında yarın kritik gün. Mahkeme heyeti Fulya projesinde yüzde 67’ye yüzde 33 Beşiktaş lehine olması gereken paylaşımın tespitini isteyebilir.

Kamuoyunda Fulya davası olarak bilinen davada yarın duruşma günü. Hatırlanacağı gibi İstanbul 6. asliye Hukuk Mahkemesi, davanın reddine karar vermiş, Yargıtay 7. Hukuk Dairesi ise yeterli inceleme yapılmadığı ve eksik evraklar olduğu gerekçesiyle davanın reddi kararını bozmuştu.

Haziran ayında yapılan son duruşmada davalı avukatı mahkemenin Yargıtay’ın bozma kararına karşı direnmesini talep etmesine karşın hakim Ayşe Kurtoğlu direnmeme kararı almış ve gerekli evrakların Beşiktaş Belediyesi’nden istenmesine, bilirkişi incelemelerinin yapılmasına karar vermişti.

BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ndeki paylaşımın sözleşmeye göre yüzde 67 Beşiktaş, yüzde 33 Aşçıoğlu İnşaat şeklinde olması gerekirken kongre üyesi Hürser Tekinoktay şu an kompleksteki paylaşımın tersine ve dolayısıyla Beşiktaş’ın zararına olduğu gerekçesiyle davayı açmıştı.

Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde yarın sabah 09:30’da başlayacak duruşmada Beşiktaş kulübünün hakkının yendiği gerekçesiyle mahkemeye başvuran davacı tarafı mahkemeden yüzde 67’ye 33 paylaşımın doğru yapılıp yapılmadığının belirlenmesi için tespit talebinde bulunacak.

Beşiktaşlı çok sayıda taraftarın da yarın Çağlayan Adliyesi’ne giderek duruşmayı izleyeceği öğrenildi.

İlhan Durusoy’un “Geliri var” dediği otoparklar bedava!

Yıldırım Demirören döneminde Fulya projesinden sorumlu olan yönetici İlhan Durusoy Beşiktaş’a verilen yüzde 67’lik bölümün çoğunun otopark olmasına yönelik eleştirilere “Garajların da bir değeri var” diye karşılık vermişti. Ancak yıllardır “ücretsiz” olarak hizmet veren otoparkların Beşiktaş’a nasıl gelir getirdiği belirsiz!

Fulya projesinin müteahhiti Aşçıoğlu İnşaat büyük çoğunluğu konut ve iş yeri olan paylarından büyük bir kira geliri elde ederken Beşiktaş’ın sahip olduğu otoparklardan bir kare;

Fulya ücretsiz otopark

 

[adrotate banner=”133″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu