HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’dan şaka gibi açıklamalar…”Bugüne kadar sustum,bundan sonra tarz değiştiriyorum”

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 8. haftasında Fenerbahçe ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ardından Başkan Fikret Orman açıklamalarda bulundu.
İsim vermeden açıklama yapan,Fikret Orman’ın hedefinde MHK ve maçın hakemi vardı.Yıldırım Demirören’in başkanlığındaki TFF ve Zekeriya Alp yönetimindeki MHK’yı eleştiren Orman, bu kurumları ve isimleri ”Futbolun Yöneticileri’‘ olarak lanse etti.Yapmış olduğu açıklamalar sonrasında Orman’ın bu sefer ne tür bir strateji izleyeceği merak ediliyor.

Fikret Orman bugüne kadar neden sustu?Senetler neden legalleştirildi?

Keza ‘Futbolun Yöneticileri’ni hedef alan açıklamalarda tarzını değiştireceğini söyleyen Orman,Beşiktaş’a verdiği zararlarla anılan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i de hedef tahtasına almış görünüyor.Bugüne kadar açıklanmayan denetim raporları başta olmak üzere,Beşiktaş’a verdiği zararların yanısıra aldığı senetlerinde ödenmemesi yerine ödenmesi için nabız yoklayan Orman’ın buguüne kadar susmasının ardından, nasıl bir tarzla ”Futbolun Yöneticileri”ne yaklaşacağı Beşiktaş taraftarları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Orman, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Filmi geri saralım ve geçen haftaya dönelim. Geçen hafta oyuncumuz ağzından kelime çıktı diye kırmızı kart gördü. Bugün aynı laflar rakip takımın oyuncusundan çıktı ve bir şey yapılmadı. Oyuncumuza gösterilen kırmızı karta gelince, bizim kırmızı kartlarda 6 tane hakem oyuncunun başında oluyor. Bence hatalı bir kırmızı karttı. Oyunun gidişatında tehlike olacak pozisyon yoktu. İkinci olarak da müdahaleyi yapar yapmaz elini çekti. Üçüncü olarak da Demba Ba’nın pozisyonunun kırmızı kart ve penaltı olduğunu düşünüyorum. Bütün tehlikeleri maçtan önce söyledik. her sene iyi gidişat başlangıç noktası olduktan sonra sistemli olarak eller çıkıyor. Bizler bunu hak etmiyoruz. Bende bugünden itibaren tarz değiştiriyorum. Bizim anlattığımız lisanı futbolu yöneten insanlar anlamıyor. Bizde bundan sonra onların anlayacağı dilden konuşacağız. Beşiktaş bu kadar zorluk içerisinde konuşurken bunların yapılması ayıptır. Hele ki Süleyman Seba’nın adının verildiği ligde bunların yapılması ayıptır. “
Bir muhabirin Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını sorması üzerine Orman; ” Aziz Yıldırım’ın açıklamalarına cevap vermeyeceğim” dedi.
[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu