Ekonomi HaberleriHaberSpor Haberleri

Fikret Orman : Rakiplerimiz sponsor bile bulamadı!

Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün sabah yapılan antreman sonrasında basın mensupları ile bir sohbet gerçekleştirdi. Rakiplerimiz sponsor bile bulamadı derken, takımın en büyük eksiğinin 10 numara olduğunu belirtti.

İşte Fikret Orman’ın açıklamaları;

“Stadyumun yenilenmesi fazlasıyla gecikti”

‘Kulüp tarihimizin en büyük hatası stadı yenilememizin 10 yıl gecikmiş olması. Şu anda 300-350 milyon lira bütçe ile çalışıyoruz. Stat bitince bu rakam 500-550 milyon lira seviyesine çıkacak.

”Rakipler sponsor bile bulamıyor”

Reklam ve sponsor bulma konusunda çok önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Formamızda boş yer kalmadı ve bunları hep devlet desteği almadan kendi çabalarımızla yapıyoruz. Rakiplerimizden devlet desteği çekilince formalarına reklam bile alamadılar.

”Takımın en büyük eksiği 10 Numara”

‘Transferde artık oyuncu alıp satma modelini benimsemeliyiz. Takımdaki en büyük eksiğimiz 10 numara pozisyonu. Şartlar bizim açımızdan ve bizim istediğimiz şekilde oluştuğunda bu transferi hemen gerçekleştireceğiz. Oyuncu ismini çok söylemek istemiyorum. Çünkü isim söyleyince hemen görüşmeler tıkanıyor ve başka bir boyuta geliyor. Kulübümüzü düşünmek zorundayız. Cebimizden para harcamıyoruz, dikkatli olmalıyız. Bir futbolcuyu biz istediğimizde söylenen rakamlarla herhangi bir Anadolu takımı istediğinde telaffuz edilen rakamlar arasında milyon dolarlar oynuyor.

Kaynak : DHA

 

[adrotate banner=”103″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu