HaberSpor Haberleri

Fikret Orman; Demirören’e ‘yeter’ diye bağıranlar, şimdi ona gidip, ‘Orman’dan bıktık, geri dön’ diyor. Bunlar kuş kafalı!..

Fikret Orman; Demirören’e ‘yeter’ diye bağıranlar, şimdi ona gidip, ‘Orman’dan bıktık, geri dön’ diyor. Bunlar kuş kafalı!.. Fikret Orman’dan çarpıcı açıklamalar… “Demirören’e ‘yeter’ diye bağıranlar, şimdi ona gidip, ‘Orman’dan bıktık, geri dön’ diyor. Bunlar kuş kafalı” / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, tüm olumsuzluklara karşın Beşiktaş’ın hakkını savunacağını söyledi. Başkan konuyu şöyle bir örnekle açıkladı: Çerçevemizin dışına çıkmam. Seba gitsin diyen zihniyet de aynı değil mi? Fenerbahçe maçında Serdar Bilgili’ye olmadı mı? Demirören ile iyi ilişkiler kurdular da ne oldu? Başkanlığı bırakmadan “Çıldırt bizi Başkan”, bıraktıktan sonra “Yeter Demirören”. Gidin, bir gün de onla konuşun. Eminim ona da “Fikret Orman’dan bıktık, geri gel” diyorlardır. Kuş kadar kafaları olan adamlar bunlar! Beşiktaş bunlardan kurtulacak…

Alacak konusu çok fazla uzadı

Yıldırım Demirören ile görüştüğünü belirten Fikret Orman, “Ben yılmadan, baskılara rağmen konuştum, bir noktaya geldik.Yaklaşımı akılcı, mantıklı, anlaşılabilir olmalı. Bu konu çok uzadı ama sonuna geldik. Bir kısmını bağış yapacak, bir kısmı sponsorluk, bir kısmını da geri ödeyeceğiz” dedi.

Transferi ben yöneteceğim

Başkan Orman, transfer harekatını bizzat kendisinin yöneteceğini açıkladı. Fikret Orman, “Önder Özen koordine ediyor ama görüşmeler açısından 1 ay benim yürüteceğim bir dönem başlıyor. Özen’in istifasını verdiği tamamen palavra. O da performansını bu sezon kanıtlayacak” diye konuştu.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu