HaberSpor Haberleri

TFF Başkanı Demirören’den Soma gafı; Şehitlerimizin başı sağ olsun!..

NationalTurk’ün haberine göre, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’den Soma gafı; Şehitlerimizin başı sağ olsun!.. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in Soma ziyaretinde yaptığı “Şehitlerimizin başı sağ olsun” gafı eleştiri konusu oldu.

Milli takım yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası konuşan Demirören, ailelere baş sağlığı dilerken yanlışlıkla “Şehitlerimizin başı sağolsun” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Madende vefat eden işçilerin ailelerini ziyaret ettikten sonra kameraların karşısına geçen heyet duygularını paylaştı. İlk konuşmayı yapan Demirören, “Şehitlerimizin toprağı bol olsun. Ailelerine Allah kuvvet versin. Gazilerimize Allah şifa versin. Türkiye mateme boğuldu. 301 şehit verdik. Biz bugün burada hem teknik kadromuzla hem futbolcularımızla şehit ailelerin acılarını biraz dindirmek, milli takım olarak üzüntülerimizi hem Soma halkına hem Türkiye’ye ve dünyaya göstermek istedik.

Türkiye’nin kenetlenmesi gereken olayda ben tekrar futbol ailesine, başkanlara, yönetim kuruluna, teknik kadroya, futbolculara, teknik kadrolara, hakemlere hepsine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir birlik beraberlik örneği gösterdik. Allah böyle bir acıyı bir daha ülkemize yaşatmasın. Tekrar şehitlerimizin başı sağolsun diyorum” şeklinde konuştu.

Demirören’in bu gafı sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

[adrotate banner=”316″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu