HaberSpor Haberleri

Fikret Orman’dan İsmail Gökçek’e anlamlı ziyaret!..

Fikret Orman’dan İsmail Gökçek’e anlamlı ziyaret!.. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane futbolcularından İsmail Gökçek’i ziyaret ederek destekte bulundu / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 15 yıldır ALS hastalığını ile mücadele eden Türk futbolunun ve Trabzonspor’un efsane futbolcularından İsmail Gökçek’i ziyaret etti. Sporx.com’un haberine göre,  aynı zamanda ALS-MNR Derneği’nin başkanlığını yapan Gökçek’e ziyarette bulunan Beşiktaş Başkanı Orman, spor camiasını 6 mayıs’ta İstanbul’da Wow Otel’de düzenlenecek olan ALS gecesine davet ett.

Başkan Orman, İsmail Gökçek’in eşi Adalet Gökçek’in de hazır bulunduğu ziyarette, kulüp olarak ALS hastalarına destek olma adına projeleri olduğunu belirterek, “Bu konuda aklımızda farklı farklı projeler var. Mesela bunlardan bir tanesi Kartal yuvalarında belirleyeceğimiz bir ürünü İsmail Gökçek için satıp gelirini ona bırakmak. Taraftarımızın da bu organizasyon içinde olmasını arzu ediyoruz. İsmail Gökçek ve ALS Derneği için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” dedi.

Orman şöyle konuştu; Kulüpler kendileri için mücadele eden bu tür oyuncular sayesinde bir yere geliyorlar. Maalesef takımdan uzaklaştıkları vakit bizler biraz ahde vefada zorluk yaşıyoruz. Camialar olarak birbirinden güç alarak kalabilirler. Beşiktaş Kulübü olarak da birkaç projelerim var bir huzur evi açmak istiyorum. Eski sporculara yönelik. İnşallah diğer kulüplere de örnek oluruz bu yapacaklarımızla.

Önceliğimiz İsmail’e 6 Mayıs’ta güzel bir gece yaparak ona ve o kaderi paylaşan diğer ALS hastalarına moral vermektir. Beşiktaş başkanı Orman’ın özellikle Kartal yuvası projesi İsmail Gökçek ve eşi Adalet hanımı duygulandırdı. Beşiktaş başkanı Fikret Orman, ziyaretten ayrılırken, “İnşallah Perşembe günü Umre’ye gideceğim. Oradan döndükten sonra tekrar bir araya geliriz” dedi.

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu