HaberSpor Haberleri

Ferrari skandalında Fikret Orman yönetimi de suçlu mu?

ferrari aciklamaaEski futbolcusu Matteo Ferrari’nin CAS’ta açtığı davayı kaybeden ve 8 milyon euro ödemeye mahkum olan Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetimi ile İtalyan futbolcunun avukatlarının 4 milyon euroya anlaştığı, ancak ödeme planında çıkan pürüzler nedeniyle karşı tarafın davayı çekmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Matteo Ferrari’nin alacaklarına karşılık açtığı davada İtalyan futbolcuyu haklı buldu ve 30 gün içerisinde yaklaşık 8 milyon Euro’nun Ferrari’ye ödenmesini kararlaştırdı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın da doğruladığı gibi 5 ay önce siyah beyazlı yönetim ile Matteo Ferrari’nin avukatı ve menajeri masaya oturdu. Beşiktaş yönetiminin bu toplantıda 4 milyon 180 bin Euro karşılığında anlaştığı ileri sürüldü.

Kulüpten sızan iddialara göre Ferrari’ye ilk olarak 4 milyon Euro ödenmesi karşılığında davadan vazgeçmesi önerisinde bulunuldu. Bu teklif karşılığında İtalyan oyuncunun avukatı 4 milyon 180 bin Euro talep etti. Bu rakamı ödemeyi kabul eden Siyah Beyazlı kulübün, ödeme planı konusunda sunduğu teklif kabul görmedi. Beşiktaş Kulübü 4 milyon 180 bin Euro’yu taksitlendirerek vermeyi teklif ederken, Ferrari’nin avukatının miktarı peşin olarak istemesi sonucu anlaşmanın bozulduğu öğrenildi.

4 milyonu peşin ödemeyi kabul etmeyen Beşiktaş, şimdi 8 milyon euro ödemeye mahkum oldu.

[adrotate banner=”269″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu