GündemHaber

CHP tabanından yönetime çağrı: Dönerciye değil Beltaş işçilerine desteğe gidin!

Gürsel Tekin

Beltaş işçilerinin, sendikal haklarının gasp edildiği gerekçesiyle CHP Beşiktaş İlçe binasında başlattıkları açlık grevi 4. gününde. CHP tabanı ise Beltaş işçilerine destek vermeyen parti üst yönetimine tepkili.

Beltaş işçilerinin direnişi sürüyor. İşçilerden Rıdvan Akar ve Cemalettin Demirel’in başlattığı açlık grevi bugün dördüncü gününde. CHP’li Beşiktaş Belediyesi dün yaptığı garip açıklamayla işçileri suçlarken parti yönetimi de Beltaş olayındaki suskunluğunu koruyor.

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa SarıgülÖzellikle Beşiktaş’taki CHP seçmenleri ise sosyal medyadaki paylaşımlarıyla Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül olmak üzere parti yönetimine Beltaş işçilerine karşı olan suskunlukları nedeniyle tepki gösteriyor.

Gürsel Tekin’in bir dönercide çekilen fotoğrafı ise Beltaş işçilerinin açlık grevinde olduğu hatırlatılarak paylaşılıyor.

Bu arada Beşiktaş Belediye Meclisi’nin CHP’li üyelerinden Selahattin Maluşaklı’ya da büyük tepki var. Selahattin Maluşaklı’nın CHP Beşiktaş ilçe binasında slogan atan direnişçilere tepki gösterdiği, hızını alamayıp balkondaki ozalitleri yırttığı öğrenildi. Maluşaklı’nın “Hepsi terörist, işçi değil bunlar. Biz ne yaptık ettik BELTAŞ yönetimine mahkemeden çekilme kararı aldırdık ama hala buradalar, gitmiyorlar. Bunların amacı başka” sözleri ise halk tarafından ciddiye alınmadı.

[adrotate banner=”315″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu