Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaber

CHP Beşiktaş adayı Murat Hazinedar: CHP’de demokrasi yok, Cemaat gerçeğini kabul ediyoruz

Murat Hazinedar

CHP’nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı, Mustafa Sarıgül’ün eski partisi TDH’nin kurucularından ve Sarıgül’ün avukatlarından Murat Hazinedar oldu. Murat Hazinedar, geçmişte yaptığı sert CHP eleştirileriyle biliniyor.

Türkiye Değişim Hareketi’nin kurucuları arasında yer alan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün avukatlarından Murat Hazinedar CHP Beşiktaş adayı oldu.

Murat Hazinedar’ın 2010 yılında CHP hakkında yaptığı açıklamaları yorumsuz olarak hatırlatıyoruz;

“Biz çok farklı bir siyaset anlayışını temsil ediyoruz. Türkiye’nin en demokratik partisini kuruyoruz. CHP’de parti içinde demokrasi yok. 3 kez CHP’den ihraç edilmiş bir kardeşinizim. Biz CHP’nin cumhuriyeti kurmuş çok farklı bir yapıya sahip olduğunu söyledik. Orayı tekrar halkın değerleriyle buluşturalım. Türkiye’deki o negatif algılamayı, yani aslında inançlardan uzak olmayan, inançlarla barışık, halkın değerleriyle barışık bir siyaset anlayışını CHP’de yeniden oluşturalım istedik. Ben Ordu Cumhuriyet Halk Fırkası’nı kuran bir dedenin torunuyum. Arzu ettim ki CHP’yi tekrar şahlandıralım. Ama maalesef bu mümkün olmadı. Verdiğimiz mücadele bireysel bir mücadele değildi.

Bugün geldiğimiz noktanın ve yaşadığımız nefes darlığının en büyük sebebi CHP’nin değişememiş olmasıdır. Bunları biz mensubu olduğumuz partide yapalım istedik. Ama bu olmadı ve partiden ihraç edildik. Hukukun verdiği meşru zeminde mücadelemizi yaptık.

Cemaatler de Türkiye’nin bir gerçeği. Tüm oluşumlara ve inançlara saygılıyız. Cemaat gerçeğini de kabulleniyoruz.”

Murat Hazinedar’a 154 Yıl Hapis İstemi
Tutuklanan Murat Hazinedar Hakkındaki İddialar

YUNANİSTAN KİRA GARANTİLİ GOLDEN VİSA PROJESİ

Yunanistan Kira Garantili Golden Visa Programı Satılık Gayrimenkul

Polat Akatlar Skandalı: Boğaziçi Sit Alanına 15 Kat İmar!

Boğaziçi Sit Alanı etkileme bölgesinde yer alan Levent Mahallesi’ndeki eski 4. Gazeteciler Sitesi içerisindeki alana Beşiktaş Belediyesi tarafından 15 kat imar izni verildiği ortaya çıktı.

Polat Akatlar Skandalı: Boğaziçi Sit Alanına 15 Kat İmar!

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu