Gündem

Kocaeli Çayırova’da şüpheli 2 ceset bulundu!

olay yeri 1Kocaeli’nin Çayırova İlçesi’ndeki bir evde yaklaşık bir ay önce öldürüldükleri sanılan bir erkek ile kadın cesedi bulundu.

Evden gelen kokuların artması üzerine komşuların haber verdiği polis ekipleri tarafından girilen evde Evren Engindeniz (30) ve kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi bulundu.

Evren Engindeniz’in bu daireyi kiralarken, üzerine kendi fotoğrafı yapıştırılmış, Ali Birkan adına düzenlenmiş ehliyeti kullandığı belirlendi. 30 yaşlarında olan kadının kimliği ise henüz saptanamadı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptırdığı incelemede, cesetlerin yanında bir tabanca, kanlı bir bıçak ve mermi kovanları bulundu. Ancak bu kişilerin bir ay kadar önce ölmüş olmaları nedeniyle hangisinin tabanca hangisinin bıçakla öldürüldüğüne ilişkin kesin kanıya ulaşılamadı. Kadın ve erkeğin nasıl öldüğü, Adli Tıp Kurumu incelemesinden sonra belli olacak.

Bu arada binanın önünde de bir aydır 34 DUJ 79 plakalı Renault Clio otomobilin durduğu belirlendi. Polis bu otomobilin kime ait olduğunun tesbiti için de çalışma başlattı.

[adrotate group=”38″] [adrotate group=”40″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu