HaberSpor Haberleri

Necmettin Erbakan pankartına gerek var mıydı?

erbakan pankart bp

Açtığı pankartlarla sürekli konuşulan Çarşı bu sefer de hafta içi hayatını kaybeden Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ı andı.

Karşılaşmanın başında açılan “Mekanın cennet olsun hocam” yazılı pankartta Necmettin Erbakan’ın büyük bir resmi de kullanıldı. Çarşı’nın açtığı bu pankart çok tartışılacak gibi görünüyor.

Bu arada Kolombiya Ligi’nde bir futbolcunun karşılaşma oynanırken sahaya giren baykuşa tekme atmasıyla ilgili olarak da “Hepimiz Baykuşuz” pankartı açıldı.

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. hocaya, baykuşa, her şeye bir fikri görüşü var çarşı’nın. hepsi bilim adamları ve felsefeciler. tek anlamadıkları sahaya etki etmek.
    çok istiyorum şu yeni stad yapılsın yapılacaksa, şu akustik mucizesi kaybolsun inönü’deki, seslerinin de aslında o kadar gür falan olmadığını, onlarınkinin de neticede bir insan gırtlağı olduğunu görsünler, işin kartal gol gol gol bağırmak değil, sahaya etki edebilmek olduğunu anlasınlar.
    bu iş seyirciyle, en çok kim bağıracak yarışıyla olsaydı 25 taraftarı olan büyükşehir belediye’ye her sene yenilmezdik. beşiktaş’ın sadece başkanı antrenörü değil, her şeyi yanlış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu