HaberSpor Haberleri

İnönü’de yine aynı film! Beşiktaş: 1 – Trabzonspor: 2

trabzonmaci bp

Beşiktaş yine aynı! Hakemler yine aynı!, Schuster yine aynı! Değişmeyen tek şey saçmasapan bir şekilde kaybedilen puanlar…

Spor Toto Süper Lig’de prestij peşindeki Beşiktaş, Trabzonspor’a akıl almaz şekilde 2-1 mağlup oldu. 43. dakikada Serkan Balcı ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. 66. dakikada Bobo’nun kafasıyla Beşiktaş öne geçti. 1 dakika sonra yine alışıldık bir şekilde golü yedi Beşiktaş. Ceyhun Gülselam’ın golüyle Trabzonspor beraberliği yakaladı. Tomas Sivok 2 dakikada 2 sarı kart görünce Beşiktaş da 10 kişi kaldı. 88. dakikada Burak Yılmaz, İbrahim Toraman ve Rüştü’nün ikramını geri çevirmedi ve Trabzonspor, Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Giray’ın İsmail’in karnına attığı tekmeye Tolga Özkalfa sarı kart bile çıkarmadı. İkinci yarıda ise Bobo’ya yapılan faulde Özkalfa penaltıyı vermezken Simao Sabrosa’nın nizami golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Rüştü’nün Burak Yılmaz’a yaptığı penaltıyı da görmezden gelen Tolga Özkalfa tam da Türk hakemlerine yakışacak bir performans sergiledi.

Hakemler: Tolga Özkalfa, Ekrem Kan, Serkan Akarca, Suat Arslanboğa (4. Hakem)

Beşiktaş: Rüştü , İsmail Köybaşı, Fernandes (Dk. 46 Nobre), Sivok, Roberto Hilbert, Bobo (Dk. 82 Almeida), Guti, Ekrem Dağ (Dk. 82 Fabian Ernst), Necip Uysal, İbrahim Toraman, Simao

Yedekler: Cenk Gönen, Mert Nobre, Fabian Ernst, Hugo Almeida, Erhan Güven, Mehmet Aurelio, Doğukan Pala

Trabzonspor: Onur, Cale, Glowacki, Giray, Serkan, Piotr Brozek, Selçuk, Colman, Burak, Jaja (Dk. 62 Ceyhun), Umut
Yedekler: Tolga, Barış, Pawel Brozek, Yattara, Ceyhun, Alanzinho, Mustafa Yumlu

Goller: Bobo (Dk. 66), Ceyhun (Dk. 68), Burak (Dk. 88)

Sarı Kartlar: Serkan (Dk. 39-Dk. 43), Umut (Dk. 45), Simao (Dk. 61), Ceyhun (Dk. 63), Tomas Sivok (Dk. 68-Dk. 69), Rüştü (Dk. 73), Burak (Dk. 73)

Kırmızı Kartlar: Serkan (Dk. 43), Tomas Sivok (Dk. 69)

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu