HaberSpor Haberleri

Bu pankart Çarşı’nın olamaz! / Çarşı 1 Mayıs pankartı

carsi 1 mayis pankarti bp

Taksim’deki 1 Mayıs kutlamalarında Çarşı logosu kullanılarak açılan pankart büyük tartışmalara yol açtı. Hem Beşiktaş kulübü, hem de Çarşı, pankart ile ilgili açıklama yaptı. Çarşı 1 Mayıs Pankartı…

carsi dersim pankart
Çarşı'ya yakışır, yaratıcılık kokan bir pankart

1 Mayıs işçi bayramı kutlamalarında üstünde Çarşı logosu olan ve AKP’ye ağır hakaretler içeren pankart ortalığı karıştırdı. Pankartta “Yine i… i.. AKP, zaten hep i…di i… AKP, dalgalanıyor türban bayrağı, ananı da al git i… AKP” yazısının altında “Marksist Çığlık Beyin Travması” notu dikkat çekti. AKP’ye küfür içeren pankartın gazetelerde ve sosyal paylaşım platformlarında paylaşılmasının ardından Beşiktaş Kulübü konu hakkında açıklama yaptı. Siyah beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada “Böyle bir hareketin Beşiktaş taraftarına maledilmesi mümkün olamayacağı gibi, bazı politik fikirlere Beşiktaş isminin alet edilmiş olmasını da esefle karşılamaktayız” denildi.

Çarşı grubu da yayınladığı bildiri ile pankartın kendileriyle alakalı olmadığını duyurdu. Çarşı’nın kültüründe aşağılama, küfür ve hakaretin olmadığı belirtilen açıklamada “Bu malum olayı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

[adrotate group=”40″] [adrotate banner=”106″]

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. Carsi’nin adini agziniza destur ile alin, yanarsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu