HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta Ankarada 2 puan bıraktı / Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Gençlerbirliğine konuk olurken,karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş Spor Toto Süper Ligin 5.haftasında Gençlerbirliğine konuk oldu.Karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken Dusco Tosic’in kendi kalesine attığı gol ve Gökhan Töre’nin 3000.golü sahne aldı.

Beşiktaş puanını 10’a çıkararak 2.sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Gençlerbirliği üstünlüğü ile tamamlanırken,deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş 2.yarı Olcay Şahan ve Quaresma değişiklikleriyle maça etki etmek istedi.

Johannes Hopf kaleye duvar ördü!

Cenk Tosun ve Mario Gomez’in etkili şutlarını karşılayan Gençlerbirliği kalecisi Johannes Hopf resmen kalesinde devleşerek gollere engel oldu.

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği kalesine tek golünü Gökhan Töre kaydederken,maça damga vuran ise karşılaşma sonu yaşanan arbedeydi.Kaleci Tolga Zengin ve bir grup Gençlerbirliği oyuncusu arasında kısa süreli yaşanan tartışma tatlıya bağlandı.

Şenol Güneş umutlu!

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Şenol Güneş,Fenerbahçe derbisi öncesinde önemli 2 puan kaybettiklerini fakat bunu telafi ederek ilerleyen maçlara bakmaktan başka yapacak birşeyleri olmadığını ifade ederek,gelecek hafta için çalışmalara başlanılacağını söyledi.

İlhan Cavcav Fırat Aydınus’u topa tuttu!

Maç sonrası açıklamalarında hakemi hedefe oturtan Gençlerbirliğinin kurt başkanı İlhan Cavcav,Fırat Aydınus’a veryansın eden açıklamalar yaparak eleştirdi.

[adrotate banner=”389″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu