HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta 23 Nisan coşkusu

revna demiroren cocuklarlaaa613Tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Beşiktaş kulübü de Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan gelen çocuklar için özel bir program hazırladı.

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetinin girişimiyle gerçekleşen organizasyonda Semiha Şakir Çocuk Yuvası’ndan gelen çocuklar, BJK Koleji’nin töreninde gönüllerince eğlendi.

Törende bir konuşma yapan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin sorumlusu Revna Demirören şunları söyledi:

“Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği en değerli bayramda, Beşiktaş Koleji’nde bulunmaktan, sevgili çocuklarımız ile birlikte olmaktan sonsuz mutluluk duyuyoruz… BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti olarak bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, Semiha Şakir Çocuk Yuvası’ndan gelen çocuklarımız ile birlikte katıldık. Bizlere kapılarını açan BJK Koleji’ne teşekkür ediyoruz… BJK Koleji ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ortak projeler geliştirmeye, çocuklarımızın yarınlarına katkı sağlamaya devam edeceğiz. BJK Koleji’nde yetişen öğrencilerimizin ilerki yıllarda gerek ülkemizde gerek camiamızda söz sahibi olacaklarına, burada iyi ve en önemlisi de ahlaklı Beşiktaşlılar yetiştireceğimize yürekten inanıyorum. Sevgili çocuklar, sizlerden ülkemize ve camiamıza başarılar kazandırmanızı bekliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum”

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu