HaberSpor Haberleri

Başkan Yıldırım Demirören Adebayor’u getirmek için İngiltere’ye gitti

adebayorQuaresma ve Guti’nin ardından bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Adebayor için Londra çıkarması yaptı.

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, İngiltere’ye giderek, Londra’da Adebayor’un menajeri ve Manchester City yöneticileriyle görüşecek.

Demirören’in Emmanuel Adebayor’u transfer etmek için tüm imkânları zorlayacağı öğrenildi; ancak futbolcunun henüz 25 yaşında olması ve çok sayıda talibinin olması; üstelik Manchester City’den haftalık 200 bin pound alması bu transferin gerçekleşme ihtimalini son derecece düşürüyor.

Yıldırım Demirören’in bir röportajda “Adebayor’u almak için tüm imkanları zorlarım” sözleri Beşiktaş taraftarı arasında büyük heyecana neden olurken, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında da kesinlikle bir yabancı forvet alınması konusunda hem fikir olunduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Arsenal’den olaylı bir şekilde Manchester City’e gelen Togo’lu futbolcunun City ile 2014 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

[adrotate group=”72″ banner=”72″] [adrotate group=”72″ banner=”73″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu