HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ın Ümraniye Tesisleri’nde 19 Mayıs coşkusu

Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanında ziyaretçileri vardı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli eğitim kurumlarından gelen öğrenciler, Karakartal’ın çalışmasını takip etti.

Karakartal, Gaziantepspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ısınma koşularıyla başlayan antrenmanda bir süre top sürme ve çeşitli pas çalışmaları yapan Karakartal, daha sonra üç gruba ayrılarak ayak tenisi oynadı.

Hafif tempoda geçen antrenmana A2 Takımı oyuncularından Furkan Şeker, Muhammed Demirci, Cumali Bişi, Mertcan Demirer, Atınç Nukan, Doğukan Pala ve Volkan Ekici de katıldı.

Tedavileri devam eden Matteo Ferrari, İbrahim Toraman, Cenk Gönen, Tomas Sivok’un yanı sıra izinli olan Guti, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes idmanda yer almadı. Fabian Ernst, Ersan Gülüm ve Mert Nobre ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.

Ayrıca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli eğitim kurumlarından gelen öğrenciler, Beşiktaş’ın çalışmasını takip etti. Futbolcularla tanışan öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirip imza aldı.

Karakartal, yarın (20 Mayıs) saat 11.00’de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarına devam edecek.

[nggallery id=51] [adrotate banner=”106″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu