HaberHaftanın OlayıSpor Haberleri

Guti Real Madrid ile sözleşmesini feshetti, salı günü İstanbul’a geliyor

gutiyeni e1280062114860Beşiktaş’ın ön anlaşma yaptığı Guti’nin Real Madrid ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği ve salı günü İstanbul’a geleceği belirtildi.

Real Madrid’in efsane futbolcularından “Guti” lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.

Santiago Bernabeu’da Jorge Valdano ile basın mensuplarının karşısına geçen Guti, Beşiktaş’ın kendisine oldukça cazip bir teklif yaptığını ve Bernd Schuster’in de etkisiyle siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı.

BERNABEU’DA AÇIKLADI

Guti’nin basın toplantısından önce, İspanyol yıldızın Real Madrid forması altına kazandığı kupalar gösterildi. Jorge Valdano, Guti’nin Real Madrid tarihine önemli katkılar yaptığını ve kalitesini Beşiktaş’ta da göstereceğine inandığını söyledi.

Guti’nin basın toplantısının ardından Real Madrid resmi internet sitesi de İspanyol oyuncunun Madrid’e kesin olarak veda ettiğini duygusal bir video klip ile duyurdu. Guti’nin 14 yıl boyunca Real Madrid formasını giydiğinin altı çizildiği haberde; Guti’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi ve “GRACIAS GUTI” başlığı atıldı.

SEZON BAŞINA YILLIK 3 MİLYON EURO ALACAK

Real Madrid’den alacakları karşılığında bonservisini eline alan 33 yaşındaki Guti’nin Beşiktaş’tan sezon başına 2,5 milyon ila 3 milyon euro arasında bir rakam alarak iki yıllık resmi sözleşmenin altına imza atacağı belirtildi.

Real Madrid’den resmen ayrılan Guti’nin 27 Temmuz Salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in özel uçağıyla İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

[adrotate group=”54″] [adrotate group=”51″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu