HaberSpor Haberleri

Futbolculara para bulundu, Quaresma’da umut ışığı

quaresma interr6131Beşiktaş’ta Mustafa Denizli’nin önce oyuncuların alacaklarının ödenmesini isteyip veto ettiği Quaresma transferinin önü açıldı.

Vatan gazetesinin haberine göre 30 milyon TL’lik kaynak bulan yönetim futbolcuların paralarını 15 Haziran’da ödeyecek. Yeni yapılacak sponsorluk anlaşmalarıyla ayrıca yeni sezon için de kulübün kasasına önemli miktarda para koyacak olan Beşiktaş bu sıkıntıların giderilmesinin ardından tüm enerjisini başta Quaresma olmak üzere transferlere ayıracak.

Taraftarların kulübe gönderdiği mail ve faksların yüzde 98’inin Quaresma ile ilgili olduğu ve herkesin transferin durumunu sorduğu öğrenilirken, bu oyuncuyu takıma kazandırmaya kararlı olan Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce Portekizli yıldız ile ilgili temaslarda bulunan Adalı, Devler Ligi finalinin oynanacağı Madrid’de Interli yöneticilerle tekrar masaya oturacak.

Quaresma’nın bonservisi için 6 milyon Euro’ya kadar çıkması beklenen Beşiktaş’ın Madrid’deki görüşmelerde transferi bitirmesi bekleniyor. Daha önce 1.5 transfer yapacaklarını açıklayan Adalı, Quaresma’yla bunun 1’ini tamamlayacak. Beşiktaş 27 yaşındaki yıldızdan çok daha ucuz bir kanat oyuncusu daha alacak.

[adrotate group=”58″] [adrotate group=”63″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu