HaberSpor Haberleri

Şanssızlık sona erdi! Beşiktaş Cola Turka: 80 – Asvel: 74

besiktas colaturka sevincccc613

Basketbolda Eurocup’ta mücadele eden Beşiktaş Cola Turka Asvel Basket’i Akatlar Cola Turka Arena’da 80-74 yenerek B Grubundaki ilk galibiyetini aldı.

Sahaya Allen Iverson, Likholitov, Ignerski, Cevher Özer ve Serhat Çetin beşiyle çıkan Beşiktaş, hücumda bir türlü etkili olamayınca ilk çeyreği 21-12 geride tamamladı.

İkinci periyotta da hem savunmada hem hücumda zorlanan Beşiktaş Cola Turka karşısında rahat bir oyun sergileyen Asvel Basket, 13. dakikaya 15 sayı farkla (28-13) önde girdi. Bu dakikadan sonra toparlanan Beşiktaş Cola Turka devreyi 39-33 mağlup tamamladı.

İkinci yarıya Likholitov’un basketiyle başlayan Siyah beyazlılar, Ignerski’nin basketiyle 23. dakikada farkı 2 sayıya düşürdü ve Iverson’un basketiyle skora denge getirdi (39-39).

Daha sonra skor üstünlüğünü kazanan Fransız takımı, Walsh’ın da katkılarıyla son dakikaya 57-49 önde girerken, üçüncü çeyreği 57-51 galip tamamladı.

Son periyota içeriden ve dışarıdan bulduğu sayılarla girerek arayı kapatan Beşiktaş Cola Turka, Chatman’in üçlüğüyle öne geçmeyi başardı (61-60).

Son dakikaya 75-72 önde giren Beşiktaş Cola Turka, mücadeleyi 80-74 kazandı.

Siyah beyazlılarda 15 sayı atan Cevher Özer en skorer oyuncu olurken, Serhat Çetin 12, Chatman ve Likholitov 11’er, Iverson 9, Ignerski ve Ogilvy 8’er Bekir Yarangüme ise 6 sayı kaydetti.

Akatlar Cola Turka Arena’daki mücadeleyi Guti, Ferrari ve İsmail Köybaşı ile Galatasaraylı Insua da takip etti.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu