HaberSpor Haberleri

Arma yok zaten, formayı giymeseniz de olur!

besiktas basketbol forma bp

FIBA Eurochallenge İkinci Tur K Grubu’nda bu akşam 19.00′da Çek Cumhuriyeti’nin Pardubice takımyla Prag’da karşılaşacak olan Beşiktaş Milangaz THY’nin ve kar yağışının azizliğine uğrayarak formasız kaldı.

Beşiktaş Basketbol takımının coachu Ergin Ataman, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, THY’nin dünkü uçuşta formaların olduğu malzeme çantasını bagaja koymayı unutması nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşandığını belirtti.

Bugün Prag’a ulaşması gereken forma dolu malzeme çantaları ise bu sefer İstanbul’u esir alan şiddetli kar yağışının azizliğine uğradı. THY’nin İstanbul-Prag uçuşunun iptal olması nedeniyle sorun gittikçe büyüyor.

Beşiktaş basketbol takımı maça değil Prag turuna mı gitti ?

Ergin Ataman, FIBA ile temas halinde olduklarını ifade ederek mağdur olduklarını vurguladı. Ancak formalar gelmezse ya maçın ertelenmesi söz konusu olacak ya da Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımı, BK Pardubice karşılaşması öncesi hükmen mağlup olabilir.

Beşiktaş Milangaz Takımı Antrenörü Ergin Ataman ise durumu değerlendirdiği konuşmasında “Şu anda FIBA ile temas halindeyiz. Çözüm bulmaya uğraş veriyoruz. Rakip takımın başka renkte ki bir forması ile maça çıkabiliriz. Bu karşılaşmada Beşiktaş formasını giyemiyoruz. Türk Hava Yolları bu sabahki Prag uçağı ile malzemelerimizi gönderecekti fakat hava şartlarından dolayı uçak yola çıkamadı. Eğer FIBA sorunu çözemezse hükmen mağlup olup, Avrupa kupalarından eleniriz, bu iş burada biter” dedi.

[adrotate banner=”219″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu