Haber

Antalya Aksu Köprüsü’nde facia: 16 turist öldü

antalya turistotobusu kaza613Bu sabah Antalya’da trafik faciası yaşandı. Rus turistleri Alanya’dan Pamukkale’ye taşıyan yolcu otobüsü Aksu Köprüsü’nden aşağı uçtu. Araçta bulunan 41 kişiden 16’sı hayatını kaybetti, kalanlar da yaralandı.

Aksu İlçesi yakınlarındaki Aksu Köprüsü üzerinde sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda paramparça olan araçta 3’ü çocuk 39 Rus turist ile 49 yaşındaki şoför Hikmet Yılmaz ve 1 rehber bulunuyordu.

Kaza öncesinde şoförün uyuduğu iddia edilirken otobüs köprüden 15 metre aşağıdaki kurumuş dere yatağına uçtu.

İlk belirlemelere sürücü Yılmaz ile 15 turist öldü, rehber ve 24 Rus turist de yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Serik ve Antalya kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kurtarma çalışmaları devam ederken, ölü sayısının artabileceği belirtildi.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Valiliği’ne atandığı için yerine vekalet eden Vali Yardımcısı Mehmet Seyman ile Aksu Kaymakamı Raif Özener olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Dikkati Çekenler

Bir Yorum

  1. benim eşimde büyk bir firmada şöför günde 13-14 saat çalışyor 750.00 ytl bu işi mesleği bu kadar tehlikeli ve sorumsuz hala getirenler utansın.ihtiyaçtan herkes el mahkum çalışıyor olan bu kaza kaçınılmaz .az işçi az maaş ama ceplere çok para gelsin zihniyetinden vazgeçsinler artık.hepimizin başı sağolsun. artık bunuda bi zahmet başımızdaki büyükler birbirlerinin kuyusunu kazmak yerine gerçekten vatandaşın derdiyle uğraşsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu