HaberSpor Haberleri

Akatlar’da olağandışı kira sözleşmesi! Güzel mi kötü mü zaman gösterecek

besiktas_belediyesi_logoyatay

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Spor Salonu’nun dışında yer alan spor kompleksinin işletmesini 12 bin 800 lira kira bedeliyle Beşiktaş Futbol Yatırım Tic. A.Ş.’ye verdi. 3 bin 900 metrekarelik alanın kirası normalde 50 bin liranın üzerinde tahmin ediliyor.

Etiler, Akatlar Açık ve Kapalı Spor Kompleksi ile Kültür ve Sanat Gösteri Merkezi’nin işletmesi Beşiktaş Belediyesi Encümen kararı ile 12.800 TL. aylık kira ile Beşiktaş Futbol Yatırım ve Tic. A .Ş.’ye verildi..

Haber Dükkanı internet sitesinin haberine göre encümen kararında şu ifadeler kullanıldı.

“Etiler, Akatlar Mahallesi, 13 Pafta, 2001 ada, 266 parsel üzerinde bulunan toplam 3904.00 m2 brüt alanlı Açık ve kapalı Spor Alanı ile Kültür Merkezi’nin kamunun spor ve kültürel gereksinimlerini karşılamak amacı ile taşınmazın kullanışının özelliği ve idare yararlı olması nedeniyle kiraya verilmesi işleminin 2886/51 g maddesine göre ihalesi Hk.”

Söz konusu alanı Beşiktaş kulübünün nasıl kullanacağı ise henüz bilinmiyor. Siyah beyazlı kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken sadece 12 bin 800 lira kira verilecek 3 bin 900 metrekarelik alanın başka birilerine işletmeye verilip verilmeyeceğini zaman gösterecek.

Encümen kararı şöyle;

akatlar belge

[adrotate banner=”401″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu