Ahmet Nur ÇebiBJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Ahmet Nur Çebi “Quaresma’yı Adalı oynattırmadı” dedi, Serdal Adalı fena bombaladı

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendi dönemlerinde Ricardo Quaresma’nın Serdal Adalı’nın talimatıyla kötü oynadığını ima etti, Serdal Adalı ise küplere bindi ve çok sert yanıt verdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi’ndeki bir panelde konuşan Ahmet Nur Çebi, “Quaresma burada oynamadı, Katar’da oynamadı. Peki Porto’da neden oynadı? Biz Quaresma’ya ne yaptık da burada oynamadı. Ama Quaresma’yı sabah 5’te uğurlayan yöneticiler varsa oynamamasının nedeni de budur” diyerek Beşiktaş kulübü eski yöneticisi Serdal Adalı’yı suçladı.

Serdal Adalı ise sessizliğini bozarak Haber1903’e zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İşte Serdal Adalı’nın şok suçlamaları;

Serdal Adalı Ahmet Nur Çebi karnından konuşmasın

Ahmet Nur Çebi’nin dün yaptığı açıklamaları üzülerek okudum. Ne demek istiyorsa açıkça söylemeli, karnından konuşmamalı. Söylediklerinin arkasında durup ispat etmeli. Quaresma’yı transfer eden bendim, kendileri gönderirken uğurlayan da bendim.

Keşke Quaresma’yı oynatmayı bilselerdi

Quaresma transferini taraftarımız çok istemişti, ben de bu transferi gerçekleştirebilmek için haftalarca uğraştım. Keşke kendileri böyle bir oyuncuyu oynatmayı bilselerdi. Onu giderken uğurladım bundan da hiç pişmanlık duymadım, Türkiye’ye oyuncu transfer edildiğinde davullu zurnalı geliyor, giderken neredeyse kovalanıyor. Buna bir son vermek için böyle bir yıldızı uğurladım.

Acil doktora gitsin

Ben Sayın Çebi’ye yaşadığı aşırı paranoyadan dolayı acil doktora gitmesini ve Serdal Adalı kompleksinden kurtulmasını tavsiye ediyorum.  Quaresma’yı gönderirken ” Futbol hayatı bitti anca katar’da oynar” diyenler, şu an onun Portekiz’de neler yaptığını ibretle izliyorlar. 3 Temmuz sonrası yaşananlar sonrası adeta linç edildim, suçsuz olduğumu bile bile atılan iftiralarla yaşamak beni yıprattı, özellikle bu iftiraların kendi camiamız içinden yapılması beni daha da derinden üzüyor. Şu an iktidarda olanlar bu kadar sorun varken işi gücü bırakmış benimle uğraşıyorlar.

Transfer parası için Acun’a adam göndermedim, gelmeyen hocaya para kaptırmadım

Beşiktaş yönetiminde çalıştığım kısa dönem içinde bir çok transfere imza attım, bunların neredeyse tamamı hem Türkiye’de hem Avrupa’da ses getiren transferlerdi. Transferleri yapmak kadar onları idare edebilmek ayrı bir meziyettir. Sayın Çebi’nin Ronaldinho’yu transfer etmek isterken düştüğü durum ortada, ben hiçbir zaman gazetecileri organize edip transfer görüşmelerinde fotoğraf vermek için uğraşmadım, transfer parası  için ligtv muhabirlerini Fenerbahçe kongre üyesi Acun Ilıcalı’ya göndermedim, twitter’dan futbolcu almadım, Türkiye’ye bile gelmeyen bir hocaya para kaptırmadım, ameliyat masasından oyuncu transfer etmedim, Fenerbahçe’li arkadaşlarımı kırmamak için futbol hayatı bitmiş oyuncuya o formayı giydirtmedim.

Camia her şeyin farkında

Ahmet Nur Çebi önce bunların hesabını versin. Bugün Fikret Orman bırakırsa başkanlığı düşünebilirim diyor, Beşiktaş başkanlığını isteyenler, koyduğu parayı yangından mal kaçırır gibi almaya çalışıyorsa, koydukları paranın faizini, kur farkını alıyorsa bu arzuları hayalden ileriye gidemez. Camiamız herşeyin farkında. Ben Beşiktaş’ın selameti ve makama olan saygımdan dolayı hep sustum, ilerleyen zaman kimin doğru kimin yanlış olduğunu gösterecektir.'”

Dikkati Çekenler

Bu kişi Beşiktaş yöneticisi! “Quaresma malzemecinin üzerine işemiş, cinsel organını göstermiş, mış muş…”

MESUT YILMAZ   |  YAŞAR AŞÇIOĞLU  |  ENGİN BALTACI  | AHMET NUR ÇEBİ | YILDIRIM DEMİRÖREN |  FİKRET ORMAN

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu