HaberSpor Haberleri

Ahmet Kavalcı’dan transfer açıklamaları

Ahmet KavalcıBeşiktaş Futbol Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Kavalcı, Pazartesi günü Samet Aybaba ile görüşeceklerini söyledi.

Radyospor’a açıklamalarda bulunan Ahmet Kavalcı, “Hocamızın 1+2 yıllık sözleşmesi vardır. Kendisi Beşiktaş’ın teknik direktörüdür. Yeni sezonla ilgili kendi kararı nedir bilemiyorum; ama önce Kayserispor maçını kazanıp, sezonu 61 puanda tamamlamayı arzu ediyoruz; ardından Pazartesi günü hocamızla bir araya geleceğiz ve transferlerle ilgili, takımdan gitmesi söz konusu olan oyuncularla ilgili kendisinden rapor alacağız” dedi.

Kavalcı, transferi için görüştükleri oyuncular olduğunu belirterek, “Pek çoğuyla belli bir aşamaya geldik. Fakat kesin anlaşma yok. Hocamızın raporu doğrultusunda bu görüştüğümüz oyunculara imza attırabiliriz” diye konuştu.

İbrahim Toraman, Hilbert, Emre Özkan, Roberto Hilbert ve Erkan Kaş’ın sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatan Kavalcı, “Toraman kaptanımız, Emre ve Erkan altyapımızdan yetişen evlatlarımız. Onlarla sözleşme yenileriz. Sorun olacağını sanmıyorum. Hilbert’i de çok seviyoruz. O da Beşiktaş’ı seviyor ve bizimle devam etmek istiyor. Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut, Salı günü kulübe gelecek. Görüşeceğiz. Ben Hilbert’te de sorun olacağını sanmıyorum. Ufak tefek problemler var; ama ben çözüleceğine inanıyorum. Sorun olmaz; çünkü Hilbert, Beşiktaş’ı seviyor. Sözleşme yenileriz” dedi.

Futbol komitesi üyesi Kavalcı, Colman ve Batalla ile ilgili soruya ise “Batalla’nın kulübüyle sözleşmesi devam ediyor. Yorum yapmak doğru olmaz. Aynı şey Colman için de geçerli. Trabzonspor’un oyuncusudur. Bizim görüştüğümüz isimler var; bazılarıyla belli bir noktaya geldik; ancak henüz anlaşma yok. Haftaya bazı isimlerle anlaşma yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Rubin Kazan’da mutsuz olan ve bu nedenle ayrılmak isteyen Gökhan Töre için ise Kavalcı, “Biz de duyuyoruz. Mutsuz olduğunu; ama kulübüyle sözleşmesi var. Biz tek tek oyuncular üzerinden yorum yapmak istemiyoruz. Genel itibariyle transfer çalışmalarımız sürüyor; ama şu ana kadar sonuçlanan bir şey yok” dedi.

[adrotate banner=”256″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu