Spor HaberleriBJK Haberleri

Ahmet Nur Çebi’ye “Beşiktaş’ın sahibi” tepkisi

Ahmet Nur Çebi’nin geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısına tepkiler sürüyor.

Ahmet Nur Çebi’nin basın toplantısında “28-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak kongrelerimizde Beşiktaş kongre üyelerinin vereceği kararlar zaten yaptıklarımızın yapamadıklarımızın göstergesi olacak. Beşiktaş’ın gerçek sahibin olan genel kurul üyelerinin vereceği karar zaten yaptıklarımızın yapamadıklarımızın göstergesi olacaktır. ” sözü üzerine Beşiktaş camiasında ve taraftarları arasında infial yarattı.

Anadolu Beşiktaş Derneği üyesi Salih Süllü ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

“Bizde söz namustur, sana söz sen randevuyu ver karşına geleyim bunları yüzüne de söyleyim.”

Salih Süllü’nün açıklamaları şöyle oldu.

1. Ahmet Nur Çebi, bu resme iyi bak, iyi bak ki ben sana Beşiktaş ‘ın sahibi kim anlatacağım. Bu resimdeki adam benim babam ve orası bir hastane odası. Şimdi beni can kulağıyla dinle.

2. Babam, yani namı diğer TCDD nin Beşiktaşlı Apo’su. Bir ömrünü Beşiktaş’a adamış, varını yoğunu Beşiktaş için harcamış evlatlarını Beşiktaşlı olarak yetiştirmiş 70 yaşında hala Beşiktaş’a aşkla bağlı bir taraftar.

3. Bundan yaklaşık beş yıl önce kanser oldu. Hani derler ya Beşiktaş adamı kanser eder diye, bizimkisi gerçekten kanser oldu. Lafın özü kanserden kurtulabilmek için 9-10 saat sürecek riskli bir ameliyat olması gerekiyordu.

4. Hastane ve doktor ayarlandı ve hastaneye yatırdık. O iyi baktığın resim ameliyattan bir gün önce çekildi. Odasına yerleştikten sonra beni yanına çağırdı. Evlat yarın ameliyattan çıkarım veya çıkamam bunu sadece Allah biliyor.

5. Bu gün Beşiktaş’ın maçı var son kez Beşiktaş’ı seyretmek istiyorum dedi. Şimdi benim yerine kendinizi koyun, ağlaya ağlaya bilgisayar ayarladım ve tv ye bağladım. Odasını bayraklarla süsledim.

6. Hep beraber maçı izledik, hatta hastane personeli de odamıza doluştu. Hastaneyi stadyuma çevirmiştik. Öyle Avrupa maçı veya derbi falan değildi, normal bir lig maçıydı, ama o maç Beşiktaşlı Apo’nun en zor maçıydı.

7. Maçtan sonra yine yanına çağırdı ve baba oğul sarılıp ağladık. Son vasiyetini işte o an söyledi. Yarın ölürsem mezar taşımın üstüne heybetli bir kartal heykeli yaptır oğlum dedi.

8.Ertesi gün ameliyat başarılı geçti ve babam kanser illetinden kurtuldu. Şimdi maçlara gidemiyor ama evinde hiçbir maçı kaçırmıyor. Her yeni sezonda yeni çıkan formasını bekliyor benden. Ben de kendimden önce onun formasını götürüp teslim ediyorum.

9. Evet şimdi sana gelelim Ahmet Nur Çebi, benim babam kongre üyesi değil ama Beşiktaş’ın gerçek sahibidir. Ben, Beşiktaşlı Apo’nun oğlu Salih Süllü kongre üyesiyim ve sana oy vermeyeceğim.

10. Şimdi sana düşen tüm Beşiktaş taraftarından özür dilemektir. Özür dile ki, yaptığın hadsizlik bir nebze olsun hafiflesin. Bir de konuşmanda sosyal medyada yazıp çizenler cesaretleri varsa karşıma gelsin gibi bir şey söyledin.

11. Bizde söz namustur, sana söz sen randevuyu ver karşına geleyim bunları yüzüne de söyleyim. SON SÖZ ; Sana söz Beşiktaşlı Apo, sana söz babam, Beşiktaş her zaman Beşiktaş taraftarının olarak kalacak.

Ahmet Nur Çebi’ye tepkiler artıyor. ‘Beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi’

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu