HaberSpor Haberleri

10 bin liraya alıp işe yaramaz diye gönderdiler, Belediye şimdi 500 bin euro istiyor!

belediye u16Beşiktaş’ta Fikret Orman yönetiminin FEDA projesi ters tepmeye devam ediyor. 10 bin liraya alınıp U-16 takımına kazandırılan İbrahim Timurboğa daha sonra “işe yaramaz” denilip bedavaya İBB’ye gönderildi. İBB, ise Fenerbahçe’nin istediği genç futbolcu için 500 bin euro talep ediyor.

Yeni Şafak’tan Süleyman Hatırasu’nun haberi;

Feda sezonunda kemer sıkma politikasına girişerek kısa vadede yıldız transferlerine para harcamama, uzun vadede ise altyapıdan yeni yıldızlar çıkarma düşüncesinde olan Beşiktaş, teoride tam tersi bir adım attı. 10’ar bin TL karşılığında altyapıya kazandırılan İbrahim Timurboğa, kaleci Erkan İlhanlı, savunmada görev yapan İsmail Salman, Mert Güneysu, Yunus Topçu ve Ercan Güldalı’nın birkaç antrenmanlık deneme süresi sonrası ‘gelecek yok’ kararıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a bedelsiz verildiği öğrenildi. İBB kadrosunda banko oynayan bu isimler, U16 liginde rakipleri Beşiktaş’a tam 25 puan fark attı. Hafta sonunda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oynanan U16 lig maçı Belediyespor’un 3-2 üstünlüğüyle sona ererken golleri eski Beşiktaşlı İbrahim Timurboğa (2) ve İsmail Salman kaydetti.

Kalespor’dan 10 bin TL’ye Beşiktaş’a transfer edilen İbrahim Timurboğa, diğer 5 genç futbolcu gibi faydalı görünmeyerek İBB’ye bedelsiz gönderildi. Bu sezon İBB formasıyla 23 maçta görev yapan Timurboğa, sağ kanatta görev yapmasına rağmen toplamda 16 gol kaydetti. Beşiktaş’ın gözünden kaçan bu yetenek, kısa sürede Fenerbahçe Kulübü’nün radarına girdi. Sarı-lacivertli yönetimin, Belediyespor yönetimine İbrahim Timurboğa için 300 bin Euro teklif ettiği, Belediyespor’un ise 500 bin Euro istediği öğrenildi.

[adrotate banner=”283″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu