HaberSpor Haberleri

Yönetimden anket açıklaması!

quaresma basin toplantisi bp

Beşiktaş, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Quaresma’nın takımda kalıp kalmaması yönünde takım arkadaşlarına anket yapıldığı haberleri yalanladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

“Bugün bazı basın organlarında Beşiktaş’ın sözleşmeli oyuncularının geleceğini belirleme adına, BJK Yönetim Kurulu üyeleri ve takım arkadaşları arasında oylama, anket vb. uygulamaların yapıldığı iddiaları dile getirilmektedir.

Böyle bir anket veya oylama söz konusu olmamıştır ve olması mevzu bahis bile değildir. Teknik heyetimiz; oluşacak ve oluşan kadroyu Beşiktaş JK’nın öncelikle değerlerine sonra da başarılarına katkı sağlaması düşünülen futbolculardan oluşturmayı hedeflemektedir.

Yönetim Kurulumuz ise kadronun oluşumunu tamamen güvendiği teknik direktörüne ve ekibine bırakmıştır. Ayrıca; teknik heyete ve futbolcularına güveni sonsuz olup kendilerine destek olmaya devam edecektir.

Yönetim Kurulumuz ve teknik ekibimizin, taraflarımızın da özlediği ve arzuladığı sevinci ve kederi paylaşan, ‘her şey Beşiktaş için diyen’, takım ruhunu ön plana çıkaran, bireysel şovu ön planda tutmayan başarı-sonuç odaklı futbolculardan oluşan bir futbol takımının sahada mücadele etmesi konusunda tek vücut olduğunu kamuoyu bilgisine sunarız.”

[adrotate banner=”263″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu