HaberSpor Haberleri

Yönetim Rahmi Koç iddiasını yalanladı ama!!!

Rahmi Koç

Beşiktaş yönetimi, internet sitesinden yaptığı açıklamayla ünlü iş adamı Rahmi Koç’un kulüp hakkında icra takibi başlattığı yönündeki haberleri yalanladı. Ancak BJK A.Ş.’nin aylık bildirimi öyle demiyor!

Beşiktaş kulübünden Rahmi Koç haberleriyle ilgili olarak yapılan açıklama şöyle;

“Bazı medya organlarında ve internet sitelerinde, kıymetli Beşiktaşlı Sayın Rahmi Koç’un oyuncumuz Manuel Fernandes’in ikamet ettiği evin kira alacağının tahsili amacıyla, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. aleyhine, iflas talepli takip başlattığına ilişkin asılsız haberler yer almaktadır.

Sayın Rahmi Koç tarafından Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. aleyhine başlatılmış, iflas talepli icra takibi veya dava bulunmamaktadır.

Kulübümüze uzun yıllardır birçok konuda yardımcı olan ve hizmetlerde bulunan, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da RMK Marine şirketinin Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın sponsorluğunu üstlenmesini sağlayan, Sayın Rahmi Koç hakkında çıkan bu asılsız haberleri üzüntüyle karşılıyoruz.

Gerçeklerle ilgisi olmayan bu yayınları taraftarlarımızın dikkate almamasını özellikle rica ederiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,”

Aylık bildirimde Rahmi Koç ismi!

BJK A.Ş.’nin 01/07/2013 -31/07/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirimi’nde ise Rahmi Koç’un başlattığı icra takibi şöyle yer alıyor;

” İstanbul 6.İcra Müdürlüğü’nün 2013/19991 E. sayılı dosyasıyla Mustafa Rahmi Koç tarafından, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. aleyhine takip tarihi itibariyle 144.468 USD tutarlı ilamsız icra takibi başlatılmıştır.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu