HaberSpor HaberleriYıldırım Demirören

Yıldırım Demirören yine sıyrıldı: İbrahim Akın transferine onay vermedim

demiroren tff baskani aa e1336042476557Yıldırım Demirören yine sıyrıldı: İbrahim Akın transferine onay vermedim… TFF Başkanı Yıldırım Demirören şike davasının 14. duruşmasında tanık olarak ifade verdi.

Futbolda şike iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 10’u tutuklu 93 sanık açılan davanın 14. duruşmasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören tanık olarak dinlendi.

Demirören, transfer şikesi idddialarına ilişkin olarak, “Tayfur Havutçu alınacak futbolcuları seçerek transfer komitesine bildirir. Onlar görüşmeyi belli bir noktaya getirerek yönetim kuruluna bildirip transfer çalışmaları başlar. Transfer Komitesi transfer konusunda tamamen yetkilidir. Başkanın tek başına bunlarla ilgilenmesi mümkün değildir. Ancak son noktada müdahale ederiz” dedi.

Demirören, “Yönetim Kurulu’na İbrahim Akın dışında 7-8 oyuncu daha bildirilmişti ve şahsım olarak İbrahim Akın’ın transferine performans ve sosyal yaşamından dolayı karşı çıktım. İbrahim Akın konusunu maçtan önce mi sonra mı yönetimde konuştuk, hatırlamıyorum. Babamın sağlık sorunlarından ötürü yönetim toplantılarına pek katılmıyordum” diye konuştu.

[adrotate banner=”244″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu