HaberSpor Haberleri

Yıldırım Demirören: Tek transferimiz Quaresma olacak

baskannn 613Beşiktaş’ta taraftarlar merakla yeni transferleri beklerken Başkan Yıldırım Demirören’in “Bu sezon tek bir yabancı futbolcu transfer edeceğiz. O da Quaresma olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Kulüple anlaştık. Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor” dediği iddia edildi.

Akşam gazetesinin haberine göre Başbakan Erdoğan’ın Latin Amerika ziyareti çerçevesinde iş adamları heyetinde bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu sene sadece bir transfer yapacaklarını bunun da Quaresma olacağını söyledi. Pazar akşamı Brezilya’dan Şili’ye geçen heyette bulunan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Latin Amerika’ya iş için geldiklerini, futbolcu transferinin söz konusu olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, futbolcu aldıkları yönündeki haberlerin de asılsız olduğunu söyledi. Transferlerle ilgili sorulara ise Demirören, ‘Sadece İnter’in Portekizli futbolcusu Quaresma ile ilgileniyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu sene bir tane transfer yapacağız o da olursa Quaresma olacak. Kulüple anlaştık. Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor. Querasma taraftarlarımızın da çok istediği bir transfer. Ayrıca hocamız da alınmasının çok yararlı olacağını söyledi. Sanırım bir kaç gün içerisinde bu transferi bitiririz’ şeklinde konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Şili’de iki gün kaldıktan sonra bugün Türkiye’ye dönecek.

[adrotate group=”42″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu