Spor Haberleri

Yalçın Karadeniz kaosundan kim kârlı çıkacak!

yalcin karadenizBeşiktaş Kulübü başkanlığını bıraktığından beri suskunluğunu koruyan siyah-beyazlı kulubün efsane başkanı Süleyman Seba bugün neden bir açıklama yapma gereğini duydu. Ayrıca açıklamayı da kendi isteğiyle mi yapıp yapmadığı da merak konusu!..

Yıllardır yapılan kongrelerin öncesinde ve sonrasında hiç konuşmayan, sadece kongrelerde oyunu kullanan Süleyman Seba’dan bu seçimlerde isminin geçmesini bekleyen birileri mi var? Beşiktaş camiasında en çok konuşulan konuların başında geliyor.

Futbolistan.net’in haberi;

Şayet Beşiktaş camiasının kuşkulandığı gibi Seba’nın seçimlerde isminin geçmesi, seçimlerde bir politika belirleyecek ise, bu politikadan kimler yarar sağlayabilir diye camianın ileri gelenlerine sorduk;

1- Yalçın Karadeniz; Öncelikle adının destek haberiyle çalkalandığı Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ismi için denilenler doğruysa Karadeniz’e böyle bir görevi üstesinden gelebileceğine inanmayan Beşiktaş kamuoyu bu iddianın en büyük zararın Yalçın Karadeniz’e olacağı kanısındalar. Ancak Karadeniz’in adı, Yıldırım Demirören’in TFF başkanı olmasıyla vekaleten başkanlık koltuğuna oturduğu için adı kısa bir sürede olsa Beşiktaş Başkanları arasında yer alacak.

2- Serdal Adalı; Serdal Adalı’nın aday olması halinde, böyle bir yönlendirmeye karşın tepki oylarının hepsini alacağı tahmin ediliyor. Şayet Serdal Adalı aday olmazsa, bu seçimde önü kesilerek ikinci bir mağduriyet yaşayacağı için Serdal Adalı’nın bundan sonraki seçimlerde bu mağduriyetlerinin büyük bir avantaj olacağıda camiada en çok konuşulan konulardan biri…

Ki haberi yazdığımız şu sırada Serdal Adalı’nın adaylıktan çekildiği istihbaratını aldık. Adalı’nın adaylıktan çekilme nedeninin ise mart ayı sonuna kadar olan ödenmesi gereken 50 milyon euronun bulunamamış olması ilk edinilen bilgi. Serdal Adalı, bu bilgiye rağmen Süleyman Seba’nın bir işaretiyle aday olamaması yüzünden, Seba’dan daha kuvvetli bir hale gelmiş gibi oldu.

3- Murat Aksu; Serdal Adalı ile hafta içi yapmış olduğu görüşme sonrası Yıldırım Demirören karşıtı oylara Adalı ile birlikte ortak oldu ve arkasında Demirören destekli Yalçın Karadeniz’e karşı adaylığını koysa her türlü siyasi riske karşı kazanacak duruma bile geldi.

4- Yıldırım Demirören; Taraftarın Demirören’e olan tepkilerin büyümesiyle Beşiktaş taraftarları arasında daha da puan kaybedecek. Ancak durum böyle ise Demirören’in kulüpten alacağı 105 milyon TL’nin tahsilatının kolay olacağı Demirören’in artısı olacak.

Ve diğerleri;

Levent Erdoğan ve Sinan Vardar; Bu isimlerinde ilerleyen günlerde Yalçın Karadeniz’in etrafında birleşeceğinden başka fayda getireceği bir durum yok… Zararı ise bu iki adayında Yalçın Karadeniz gibi işaretle aday olan bir kişiye karşı seçime bile giremeyip, girerse de kaybedebilecek olma ihtimali kendileri için olabilecek en olumsuz durum…

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu