HaberSpor Haberleri

Vicente Del Bosque: Kalbimde Beşiktaş var

del bosque besiktasDünyanın en iyi teknik direktörlerinden biriyken Yıldırım Demirören tarafından Beşiktaş’tan gönderilen ve 8 milyon Euro tazminat ödenen Vicente Del Bosque, Radyospor’a ilginç açıklamalarda bulundu.

Kalbinin hala Beşiktaş’ta olduğunu söyleyen İspanya Milli Takım Teknik Direktörü, “Sabredilseydi güzel günler gelecekti. Ancak kalbim hala Beşiktaş’la” diye konuştu.

İşte sözleri:

İSPANYA
Milli takım ile Dünya Kupası’nı kazanmayı çok istiyorum. Ama çok dikkatli ve sakin düşünmemiz gerekiyor. Bir İspanyol olarak da Barcelona’nın Madrid’de Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kaldırmasını diliyorum.

İSTANBUL
Çok özlüyorum. İstanbul’un benim için çok özel bir önemi var. Ayrıca Beşiktaşlılar’ı çok seviyorum. Ailem de İstanbul’u çok seviyor. Hatıralarımızda çok önemli bir yer ettiği için en kısa sürede tekrar döneceğiz.

DANİEL GÜİZA
Çok yetenekli ve Fenerbahçe’ye faydalı oluyor. Bu yüzden milli takım için önemli bir oyuncu. “Negrodo mu Güiza mı seçilmeli?” şeklinde bir düşüncemiz yok. İspanya Milli Takımı’nda her mevki için pek çok oyuncuyu yakından takip ediyoruz.

BEŞİKTAŞ
Beşiktaş’ta çok iyi zaman geçirdim ancak gerekli sabrı göstermediler. Biraz sabırlı olsalardı, kesinlikle öteki yıl takımı çok iyi bir yere getirebilirdik. Aragones için de aynı şey geçerli… Bir gün Türkiye’ye dönersem tercihim Beşiktaş olur. Beşiktaş’ta çalıştığım dönemde son 9 maçın 7’sini kazandık, 2’sinde berabere kaldık. Gelişim aşamasındayken, ayrılık kararı verildi. Ama tekrar Türkiye’ye dönmek istersem tercihim her zaman Beşiktaş olacak.

ARDA TURAN
Bir kulüp takımında çalışsaydım Arda Turan’ı transfer etmek isterdim. Arda, İspanya’da oynarsa kesinlikle başarılı olur. “Arda, Türkiye’de başarılı ama La Liga gibi üst düzey liglerde başarılı olamaz” düşüncesine katılmıyorum.

MEHMET TOPAL
Valencia için Mehmet Topal’ı transfer etmek önemli… Valencia, Topal’ı transfer ederse çok önemli bir iş yapmış olur.

RIJKAARD

Rijkaard’ın Barcelona’daki başarısını takdirle izledim. Barcelona’da çok başarılı oldu. Bence son derece iyi bir insan, son derece iyi bir antrenör. Bence Galatasaray’da çok başarılı olacak. Biraz zamana bırakmak gerekiyor.

İBRAHİM AKIN
Onu çok iyi hatırlıyorum, ona çok güveniyorum. Çok yetenekli bir futbolcuydu. Tekrar çıkışa geçeceğini ve Türkiye’nin önemli oyuncularından biri olacağını düşünüyorum.

SON MESAJI
Türkiye’de herkese selam söylemek istiyorum. Özellikle Beşiktaşlılar’a selam söylemek istiyorum. Benim kalbimde Beşiktaş var. Onlara özel olarak selam gönderiyorum.

[adrotate group=”15″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu