HaberSpor Haberleri

UEFA Hakem Kurulu Üyesi Uilenberg, Gökhan Töre olayını yorumladı, Bülent Korkmaz’ı eleştirdi!..

UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, Gökhan Töre olayını yorumladı, Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz’ı eleştirdi / Beşiktaş Haberleri

TFF’nin İstinye’de yer alan merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Uilenberg, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin hakemlere yönelik sözünün ardından gördüğü kırmızı kartla ilgili soruya verdiği yanıtta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ı eleştirdi.

Gökhan Töre’nin sözlerinin bazı ülkelerde farklı algılandığını bazı ülkelerde ise küfür olarak değerlendirildiğini vurgulayan Uilenberg, şöyle konuştu:

“İngiltere veya benim ülkem Hollanda’da bu sözler o kadar önemli değil. Bazı ülkelerde ve Türkiye’de başka yerlere çekilebiliyor. Anlayışla karşılamak lazım. Tabii ki pozisyonu gördüm. Burada çok önemli nokta var. Kırmızı kartın çıkmasının nedenlerinden biri olarak teknik direktörün büyük baskı oluşturması. Bu doğru bir fair play örneği değil. Burada doğru yaklaşım göstermek gerekiyor. Orada teknik direktörün davranışlarını, beden dilini ve yarattığı baskı ortamını sorgulamamız lazım. Futbolda olmaması gereken bir resim.”

[adrotate banner=”287″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu