HaberSpor Haberleri

Türkiye 0 – 4 Brezilya…Taraftar : ”Kendi paramızla rezil oluyoruz arkadaş!”

Türk Milli Takımı,Yıldırım Demirören ve Fatih Terim’in önderliğinde düzenlenen Brezilya ile özel karşılaşmada hüsrana uğradı.

NationalTurk’ün Haberine Göre;

Özellikle Türk Milli Takımının geçirdiği kötü günleri unutturmak,dostluk havasında güzel bir karşılaşma çıkartmak adına organize edilen Türkiye – Brezilya maçı,bizim adımıza adeta hüsranla sonuçlandı.

Maç öncesi basına yansıyan 3M€’luk Brezilya Milli Takımına ödenen organizasyon meblası gündemde adeta bomba etkisi yaratmış ve sosyal medyada tepkiyle karşılanmıştı.

İki Takım’n sahaya çıktığı ilk 11’ler şu şekilde oldu :

TÜRKİYE: Volkan Demirel – Hamit, Semih, Bekir, İsmail – Bilal, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Arda – Umut, Mevlüt
BREZİLYA: Diego Alves, Danilo, Miranda, David Luiz, Filipe Luis, Fernandinho, Gustavo, Neymar, Oscar, Willian, Luiz Adriano

Karşılaşmadan Yansıyanlar

20.Dakikada Neymar’ın golüyle 1-0 üstünlüğü yakalayan Brezilya,24.Dakikada Danilla’nın ortaya çevirdiği topun Semih’e çarpmasıyla 2-0 öne geçti.

İlk yarının son dakikalarında sahneye çıkan Neymar, yaptığı asist sonrası Willan’a golü attırdı ve devre 3-0 Brezilya üstünlüğüyle sona erdi.

Dakikalar 60’ı gösterirken boş durmayan Brezilyalı süperstar Neymar skoru 4-0’a getirdi ve maç 4-0 Brezilya üstünlüğüle sonuçlandı.

Maçın 4-0 Brezilya lehine sonuçlanması ve 3M€’luk meblanın ödenmesi ise sosyal medyada büyük tepki gördü :

türkiye-brezilya-3M€-fatih-terim-yildirim-demiroren

Fatih Uyar : İyi ki Almanlara oynamadık. Skoru düşünemiyorum bile…

Eser Güzel : Burak, Selçuk, Hamit, Semih ve Tarık! Dört dörtlük futbolcu oldukları için mi Milli Takım’a çağırıldılar? Yürüye yürüye 4 gol attılar… Semih haftalardır dökülüyor. Selçuk 1 sezondur kötü. Hamit yürüyemiyor, Burak formsuz ve koşmuyor. Tarık ise Facia… Milli Takım’a neden çağırıldılar! 4 yeme tecrübeleri oldukları için mi?

Cengiz Çelebi : Zaten moral arayan bir takım varsa veya formsuz golcülerin varsa çıkar Türk takımlarının karşısına moral bulsunlar.

Abbas Aksüt : Ben futboldan anlamam ama adam ok gibi fırladı ve bilmem kaç metre fark atıp gol attı hepimizin ağzı bir karış açık kaldı vallahi.

Coşkun Gülbahar : Yanlış biliyorsam düzeltin türkiye para ödedi birde bu maçı yapmak için brezilyaya ulan kendi paramızla rezil oluyoz arkadaş..!

Antepli Hüso : Bu Fatih Terim yuzunden milli takimi, Aziz Yildirim yuzundende fenerbahceyi biraktim. Hatta futbol seyretmiyorum bile…

Osman Kaplan : Dünyanın parasını vererek getirdiğin takım sana dört gol atıyor ve sen hala Terim’i o makamda tutuyorsun.Birisinin bu işe dur demesi lazım.

Emircan Bayram : Yenilmek için para veren dunya uzerindeki tek takımı.

Mürsel İsaoğlu : Şikenin meşru sayıldığı bir ülkenin futbolundan ne bekliyordunuz ki ?

Kaynak : NationalTurk.Com

[adrotate banner=”79″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu