HaberSpor Haberleri

UEFA’dan Beşiktaş’a 1 yıl ceza!..

UEFA’dan Beşiktaş’a 1 yıl ceza!.. UEFA Disiplin Kurulu, Beşiktaş’ı 1 yıl Avrupa Ligi müsabakalarından men etti / Beşiktaş Haberleri

UEFA Disiplin Kurulu, Beşiktaş’ı 1 yıl Avrupa Ligi müsabakalarından men etti.  Sporx.com’un haberine göre, Disiplin Kurulu, Beşiktaşlı Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı’ya ceza verilmediğini ancak iki isim için ek rapor istenildiğini belirtti.

Beşiktaş, UEFA Disiplin Kurulu’nun kararın ardından 3 gün içerisinde Tahkim Kurulu’na giderek kararın ertelenmesini talep edecek. Siyah – beyazlılar, Tahkim Kurulu’ndan istediği sonucu alamazsa, CAS’a başvuracak.

Kararların bildirilmesinin ardından Tayfur Havutçu’nun avukatı Nail Gönenli “Üç sayfa rapor geldi, iki satır karar var. Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı için ek rapor istendi. Müfettiş Palacios’tan yeni bir ek rapor hazırlanması istenirken, verilecek kararın son rapordan sonra karara bağlanacak. Bunu çok olumlu karşılamıyoruz. Müvekkillerimizin aklanmasını bekliyorduk.” dedi.

BEŞİKTAŞ’TAN RESMİ AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, UEFA kararının ardından yaptığı açıklamada, “UEFA Disiplin Kurulu’nun 25.06.2013 tarihinde açıkladığı kararına göre; Beşiktaş 2013/14 sezonunda UEFA Avrupa Ligi’ne katılamayacaktır. UEFA 54. Maddesi uyarınca bu karara itiraz yolu açıktır. Şirketimiz UEFA Disiplin Kurulu’nun bu kararına, 3 gün içerisinde itiraz etme hakkına sahip olup, bu hakkını kullanacaktır.” denildi.

[adrotate banner=”297″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu