HaberSpor Haberleri

Tayfur Havutçu’dan ilk açıklamalar

tayfur kiziyla bp

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve 5 ay sonra serbest kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu yarın oynanacak Stoke City maçını izleyeceğini söyledi.

Lig TV’ye konuşan Beşiktaş’ın teknik direktörü Tayfur Havutçu, UEFA Avrupa Ligi grubu son maçında Beşiktaş’ın İngiltere temsilcisi Stoke City ile oynayacağı grubun son maçını tribünlerden izleyeceğini söyledi. Havutçu, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın iyi gittiğini de belirterek, Stoke City yenerek grup birincisi olarak 2. tura çıkacaklarına inandığını söyledi.

Şike iddialarıyla ilgili soruşturma sonrasında tahliyesine karar verilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, özgürlüğüne kavuştuğu için de mutlu olduğunu söyledi. Metris Cezaevi’nden dün çıkan ve bugün de bir yandan dinlenip, bir yandan da ziyaretçilerini ağırlayan Havutçu, eşi Neslihan ve kızı Mina ile birlikte, evinin önünde basın mensuplarına görüntü verdi.

Havutçu, Beşiktaşlı taraftarların kendilerine verdiği destek konusunda ise şunları söyledi; İlk günden beri taraftarlarımız inanılmaz bir destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Bütün camia ve Beşiktaş taraftarı bizim yanımızdaydı. Bu da ayrı bir mutluluk verdi. Önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili ayrı bir basın toplantısı yapacağım.

Tayfur Havutçu’nun eşi ve kızı da tahliye nedeniyle mutlu olduklarını ifade ettiler. Eşi Neslihan Havutçu, çok mutlu olduğunu ifade ederken, kızı Mina ise, doğum gününde babasının yanında olduğu için mutluluk yaşadığını kaydederek, ”Babamın doğum günümden bir gün önce gelmesi çok büyük bir şans. Uğurlu geldiğimi düşünüyorum” dedi.

[adrotate banner=”206″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu