HaberSpor Haberleri

Sezer Öztürk: İbrahim Toraman arkamdan “Fenerbahçe artığı” diye konuştu, özür dilemem

Sezer Öztürk

Kavga ettikleri için yönetim tarafından kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk arasındaki tartışma sürüyor. 2 futbolcu da katıldıkları programlarda birbirini suçladı.

İbrahim Toraman’ın önceki gün Kanaltürk’te yayınlanan ‘Top Bizde’ programında yaptığı açıklamalara, Sezer Öztürk Beyaz Tv’deki ‘Beyaz Futbol’ programı aracılığı ile çarpıcı yanıtlar verdi. Sezer Öztürk özetle şunları söyledi:

“Toraman, ‘Beşiktaş’ın menfaatleri için yaptım’ diyor. Sadece o mu Beşiktaş için hareket ediyor? Ben ne yapıyorum burada?

Toraman’ı 2 hafta önce herkesin önünde benimle böyle konuşmaması için uyardım. Toraman’ın arkamdan ‘Fenerbahçe artığı’ tarzında konuştuğunu duydum. Çok üzüldüm. Fenerbahçe’den Beşiktaş’a bir futbolcu gelemeyecek mi? Hepsi Türk takımı.

‘Benim odama sen bir gelsene’ tarzında tehdit eder gibi konuştu. İnsanca ‘odama gelir misin’ deseydi farklı olurdu. Ayrıca kapıyı kilitleme gibi bir durum yok. Ben eşkiya mıyım ki kapıyı kilitleyeyim. Kendisinin başlattığı konu için ben neden özür dileyim?

Başkanımız Fikret Orman beni çok istedi, çok emek verdi. Ona karşı çok mahcubum. Özür dileyeceksem başkanımızdan ve taraftarımızdan özür dilerim.

[adrotate banner=”309”]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu