HaberSamet AybabaSpor Haberleri

Samet Aybaba yere yatsana!

Gökhan Töre

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanından kötü bir futbolla 2-0 mağlup olarak döndü. Samet Aybaba yönetimindeki Antalyaspor ve hakem İlker Meral’in amaçları ise Beşiktaş’a futbol oynatmamaktı!

Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynanan Antalyaspor Beşiktaş maçı durgun bir tempoda geçti. Samet Aybaba’nın çalıştırdığı Antalyaspor, ikinci yarının hemen başında Lamine Diarra ile bulduğu gollerin ardından hakem İlker Meral’in de göz yummasıyla maçın sonuna kadar yerden kalkmadı! Oyun sahası dışında sakatlanan Promise’nin saha içine girerek yere yatması ve süre çalması, hakem İlker Meral’in, Beşiktaş’ın 20 metre geriden kullandığı serbest vuruşu yerinden kullanılması için oyunu durdurması Antalyaspor’un amacının ve hakemin özetiydi.

Stat: Akdeniz Üniversitesi Stadı

Hakemler: İlker Meral, Muhittin Gürses, Hakan Yemişken, Volkan Narinç (4. Hakem)

Beşiktaş: Tolga, Sivok, Serdar (Dk.79 Necip), Escude, Motta, Veli (Dk.57 Muhammed), Olcay (Dk.64 Mustafa), Gökhan Töre, Atiba, Fernandes, Almeida

Yedekler: Cenk, İbrahim, Ersan, Necip, Muhammed, Ömer, Mustafa

Teknik Direktör: Slaven Bilic

MP Antalyaspor: Hakan, Serkan, Vederson, Emre, Mehmet, Koray, Insa (Dk.65 İbrahim), Uğur (Dk.79 Murat), Diarra, Isaac (Dk.88 Baros), Tita

Yedekler: Polat, Musa, Ferdinand, Murat, İbrahim, Emrah, Baros

Teknik Direktör: Samet Aybaba

Goller: Diarra (Dk.47, 53)

Sarı Kartlar: Sivok (Dk.21), Emre (Dk.37), Almeida (Dk.38), Escude (Dk.59), Fernandes (Dk.68), Mehmet (Dk.71), Isaac (Dk.74), Necip (Dk.81)

1. DEVRE

31. dakikada gelişen atağımızda Gökhan Töre’nin pasıyla ceza sahası içinde buluşan Atiba’nın şutu direkten döndü.

2. DEVRE

47. dakikada hızlı gelişen MP Antalyaspor atağında iki kişiden sıyrılan Diarra ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ve top ağlarla buluştu(1-0).

53. dakikada orta sahada topla buluşan Diarra, tek başına topu ceza sahasına kadar sürdü. Tolga ile karşı karşıya kalan Diarra’nın şutu filelere gitti(2-0)

61. dakikada sağ kanattan gelişen atağımızda Serdar’ın pasında topla buluşan Fernandes, bekletmeden pasını ceza sahası içindeki Olcay’a çıkardı. Olcay’ın şutunda kaleci golü önledi.

[adrotate banner=”309″]

Samet AYBABA “Alanyaspor ile antlaşmamızın sebebi Yıldırım Demirören’dir”….

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu