HaberSpor Haberleri

Orta dünyada doğdu Beşiktaşlı oldu! Viggo Mortensen yine İnönü’de

aragorn besiktas e1352712328926

Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Aragorn karakteriyle büyük üne kavuşan Danimarka asıllı ABD’li aktör Viggo Mortensen Mersin İdman Yurdu maçının ardından Bursaspor maçını da tribünde izledi.

Hollywood yıldızı Viggo Mortensen, film çekimi için geldiği Türkiye’de Beşiktaşlı oldu! Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ın 3-0 kazandığı Mersin İdman Yurdu maçını ekibiyle birlikte tribünden izleyen Viggo Mortensen Bursaspor maçına ise yalnız gelerek Beşiktaş’ı destekledi.

viggo mortensenMortensen’in gollerde büyük sevinç yaşadığı, “Beşiktaşım oley” tezahüratına eşlik ettiği görüldü. Hürriyet’in haberine göre Aragorn’un, Beşiktaş tutkusu, bir hediyeyle başladı. Film ekibinde bulunan bir Beşiktaş taraftarının üzerinde “Viggo” yazılı bir takım forması hediye ettiği Mortensen, bu jestin ardından Beşiktaş’la ilgili araştırmalar yaptı. Takımın Kasımpaşa ve Mersin İdman Yurdu ile oynadığı maçları tribünden izleyen Mortensen, Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasında da tribündeki yerini aldı.

Daha önceki maçları ekiple birlikte izleyen Viggo Mortensen, bu kez yalnızdı. Beşiktaş’taki otelinden tek başına çıkıp İnönü Stadı’na yürüyen oyuncu, rahat tavırlarla polis aramasından geçip tribündeki yerine oturdu. Stada maç başladıktan beş dakika sonra giren ve Beşiktaş atkısıyla dikkat çeken Mortensen, karşılaşmayı heyecanla izledi. Çevresindeki taraftarlarla kaynaşan ünlü aktör, onların “Beşiktaş’ım oley” tezahüratlarına da eşlik etti. Maçın son dakikalarında futbolcular arasında yaşanan tartışmayı fotoğraf makinesiyle görüntüleyen Viggo Mortensen, bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlarla vedalaşıp otelinin yolunu tuttu.

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu