HaberSpor Haberleri

Hilbert’e 1.3 milyon euro vermeyiz diyen Özen, Serdar için 1.5 milyon euro (sadece bonservis bedeli) ve Hasan Türk’ü nasıl verdi?

Sözleşmesi biten Hilbert’e (sağ bek) 1.3 milyon euro vermeyiz diyen Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen, Gaziantepspor’dan 26 yaşındaki Serdar Kurtuluş’u 1.5 milyon euro ve 20 yaşındaki Hasan Türk karşılığı transfer etti / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen, 29 Haziran 2013 Cumartesi günü yaptığı basın toplantısında, sözleşmesi biten Roberto Hilbert’in sözleşmesini uzatmak için istediği 1.3 milyon euroyu vermeyeceklerini söylemişti… Önder Özen o gün yaptığı basın toplantısında, “Hilbert’in sözleşmesi bitmiş durumda. Yerli olarak sağ bek bulmak sol bek bulmaktan daha kolay. Yıllık 1.3 milyon euro sağ bek futbolcusu için fazla. Bu paraya Dani Alves, Maicon, Lahm gibi futbolcular oynar. Bu yüzden yerli bir sağ bek arayışındayız” ifadelerini kullanmıştı!..

Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen, 1.5 milyon euro (sadece bonservisi için. Serdar’ın alacağı hariç) ve Hasan Türk’ün verildiği ve Gaziantepspor’dan alınan Serdar’ın Fransız teknik adam Tigana’nın isteği üzerine 2006 – 2007 sezonunda Bursaspor’dan 1 milyon dolar artı Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur karşılığında transfer edilmişti…

Aynı oyuncu 2009 – 2010 sezonunda Tabata ve İsmail Köybaşı’nın transferi karşılığında 100 bin dolara Gaziantepspor’a satılmıştı. Beşiktaş Postası olarak Beşiktaş futbol direktörü Önder Özen’e şunu soruyoruz; Hilbert’e (sağ bek için) 1.3 milyon euro vermeyeceğinizi söyledikten sonra bir hafta içinde ne değişti ki Serdar Kurtuluş’u (sadece bonservis ücreti, Serdar’ın alacağı para hariç!) 1.5 milyon euro ve Hasan Türk karşılığı transfer ettiniz?

Serdar Kurtuluş karşılığı 1.5 milyon euro (sadece bonservisi için, Serdar’ın alacağı para hariç) ve Hasan Türk’ü Gaziantepspor’a veren Beşiktaş’ın eski yıldızı İspanyol futbolcu Guti  siyah – beyazlı kulüpten ayrılırken genç oyuncu için, “Bir – iki sene sonra Beşiktaş’ta en az 10 tane Guti edecek bir yıldız doğuyor!.. Yöneticilerden ricam bu çocuğa sahip çıkmaları… Çünkü yakında dünya yıldızlarının arasına katılacak” demişti… Ama Beşiktaş Yönetimi ve futbol direktörü Önder Özen ne yaptı, Serdar Kurtuluş’un transferi karşılığı 1.5 milyon euro ve bu genç yıldızı Gaziantepspor’a verdi!..

[adrotate banner=”304″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu