HaberSpor Haberleri

Selçuk Şahin, Baytar, G. Zan, Egemen, Çağlar var NECİP UYSAL yok!

hiddink oguzz bp

Milli takımın Haziran ayında Belçika ile yapacağı maçın aday kadrosu açıklanırken Guus Hiddink ve yanındaki Oğuz Çetin yine Necip Uysal’ı görmezden geldi!

Milli takıma Beşiktaş’tan sadece İsmail Köybaşı çağrılırken bu sezon gösterdiği performansla Beşiktaş’ın değişmez ismi olan, birçok kez Mehmet Aurelio, Fabian Ernst ve Manuel Fernandes’e tercih edilen Necip Uysal yine kadroya alınmadı. Kendi takımlarında bile ne yaptıkları belirsiz olan Selçuk Şahin, Engin Baytar, Gökhan Zan, Çağlar Birinci gibi simler ise yine kadroya çağrıldı.

Milli takım kadrosunda şu futbolcular var;

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Tolga Zengin, Egemen Korkmaz, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Umut Bulut (Trabzonspor), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Servet Çetin, Çağlar Birinci, Arda Turan, Kazım Kazım (Galatasaray), Emre Güngör, Cenk Tosun (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Sinan Bolat (Standard Liege), Serdar Kesimal (Kayserispor), Hamit Altıntop (Real Madrid), Gökhan Töre (Chelsea), Mehmet Topal (Valencia), Mehmet Ekici (Werder Bremen)

[adrotate banner=”131″]

Dikkati Çekenler

2 Yorum

  1. Hanii Nuri Şahin yine yok ! Biz almayinca laf ediyordunuz ! Niye sus pus oluyorsunuz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu