Spor Haberleri

Menekşe Güngör konuştu! “Ayakkabıyı Şenol Güneş’e atmadım”

menekse gungor inonuBeşiktaş Trabzonspor maçında Şenol Güneş’in sinirlenmesine ve herkese ağır küfürler etmesine neden olan ayakkabının sahibi fotomodel Menekşe Güngör konuştu.

Trabzonspor’un ikinci golünden sonra karışan protokol tribününde Şenol Güneş’e ayakkabılarını fırlatan fotomodel Menekşe Güngör, Akşam gazetesine ilginç açıklamalar yaptı. Ayakkabıları Şenol Güneş’e değil, Trabzonspor’un ikinci golüne sevinen ve el kol hareketleri yapanlara fırlattığını belirten Menekşe Güngör, “Şenol Hoca’nın kafasına isabet ettiği için üzgünüm. İkinci golde bir baktım sevinç çığlıkları. Sinirlendim, ayakkabımı attım. Güneş şikayetçi olmadı polis beni serbest bıraktı. Şenol Güneş’in konuşmalarını dinledim. Çok üzüldüm. Numaralıdaydım. Zaten benim kombinem var. Boştu, ikinci yarıda arkadaşımın yanına geçtim. Beşiktaşlılar’ın içinde Trabzonlular oturuyordu. Her gol olduğunda arkadan küfürler geliyordu. İkinci golde bir baktım olduğu gibi sevinç çığlıkları. Ben de sinirlendim ayakkabımı attım. Şenol Hoca’ya fırlatmadım. Benim Şenol Hoca’ya karşı kasti bir şeyim yok. Türk futboluna bu kadar hizmet etmiş hocaya nasıl atarım? Ben farkında değilim. Zaten ayakkabının Hoca’ya geldiğini sonra öğrendim” diye konuştu.

Güngör daha sonra şunları söyledi:

“Spor ayakkabısıydı. Yumuşak… Bir şey olmamıştır. Polisler beni arabaya aldı. Şenol Güneş şikayetçi olmadığı için serbest bırakıldım. Bilerek kasten yapmadım. Ondan da özür diliyorum. Arkadaşım ayakkabıyı da bana getirdi. Türk futboluna emek vermiş, Milliler’i dünya 3.sü yapmış insana saygısızlık yapacak kadar aşağılık biri değilim. Küfürlü konuşanlara kızdım. Düşünün, F.Bahçelisiniz Beşiktaş taraftarının içinde oturuyorsunuz. Yine Avni Aker’de olsa aynı durum beni linç ederlerdi.”

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu