HaberSpor Haberleri

İsmail Köybaşı sakatlandı, Doğukan Pala hazırlanıyor

dogukan palaBeşiktaş’ta İbrahim Üzülmez’in sözleşmesinin fesh edilmesinin ardından sol bekte alternatifsiz kalan İsmail Köybaşı sakatlandı. A2’den Doğukan Pala takımla birlikte çalıştı.

1 günlük iznin ardından Cumartesi günü yapacağı Manisaspor maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta Trabzonspor maçında sakatlanan İsmail Köybaşı, Guti ve Mert Nobre ile tedavileri devam eden Onur Bayramoğlu ve Ricardo Quaresma katılmadı.

İsmail Köybaşı’nın sakatlığının ciddi olduğu ve yaklaşık 3 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. İsmail Köybaşı, Trabzonspor maçının ilk yarısıda Giray’ın tekmesine maruz kalmış, bu pozisyonda Giray Kaçar sarı kart bile görmemişti. Diğer sakatlar hakkında da bilgiler veren Kulüp Doktoru Devrim Urgun yine Trabzonspor maçında göğsüne darbe alan Mert Nobre’de Nobre’de göğüs travması olduğunu, Guti’nin bel spazmı geçirdiğini, Quaresma’nın ise sağ arka adalesinin tedavisine devam edildiğini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda 45 dakika forma giyen Doğukan Pala da bugün A takımla birlikte antrenmana çıktı. Bernd Schuster’in, sakatlanan İsmail Köybaşı’nın yerine sol bekte Doğukan Pala veya Ekrem Dağ’a görev vermesi bekleniyor.

[adrotate group=”75″ banner=”77″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu