Samet AybabaSpor Haberleri

Menajer oyunları mı? Samet Aybaba neden Milevskiy’de ısrar ediyor?

Beşiktaş yönetiminin Lokomotiv Moskova’da forma giyen Victor Obinna ile anlaşmaya vardığı, ancak daha önce bu futbolcuyu isteyen Samet Aybaba’nın vazgeçerek Dinamo Kiev’li Milevskiy’in alınmasını istediği iddia edildi.

milevskiy

Kartalhaber sitesinde yer alan habere göre maddi sıkıntıyı aşmak için büyük uğraş veren Beşiktaş Yönetimi, Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımında forma giyen Victor Obinna ile prensip anlaşmasına vardı. Yönetim bu futbolcuyu sezon sonuna kadar 500 bin Euroya kiralamak ve sezon sonunda 2 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Rus kulübüyle anlaştı.

Bu futbolcuya önce “Evet” diyen teknik direktör Samet Aybaba ise dün akşam saatlerinde Obinna’yı takımda kesinlikle istemediğini belirterek, Başkan Fikret Orman ve Futbol Şube Sorumlusu Tamer Kıran’dan Dinamo Kiev’de forma giyen Artem Milevsky’i istediğini belirtti.

Fikret Orman ve Kıran’ın, bu gelişmelenin ardından Samet Aybaba’ya büyük tepki gösterdikleri öğrenildi. Yönetici arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yapan Fikret Orman’ın “Hocamız maalesef bizi zor durumda bırakıyor. Transferlerde kafamızı karıştıran olaylar yaşanıyor” diye sitem ettiği iddia edildi.

Başkan Fikret Orman, “Obina veya Milevsky’den birisini transfer edeceğiz” diyerek bu iki futbolcudan birini kadroya dahil edeceklerini vurguladı.

Artem Milevsky’in menajeri de Özkan Doğan mı?

Beşiktaşlı yöneticiler teknik direktör Samet Aybaba’nın Artem Milevsky ismi üzerinde ısrar etmesini değerlendirdi. Yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde “Beşiktaş’ın hemen hemen tüm transferlerini Özkan Doğan adında bir menajer yapıyor.

Gökhan Süzen ve hatta Ukrayna’da forma giyen Dentinho’nun bile menajeri Özkan Doğan çıktı. Acaba Milevsky’in de menajeri Özkan Doğan mı, yoksa yakın dostu Ceylan Çalışkan mı? Bu menajerlerin arkasında Samet Aybaba’nın kardeşi Adnan Aybaba ve oğlu Serkan Aybaba mı var? ” diye birbirlerine sorular sordukları belirtildi.

[adrotate banner=”282″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu