HaberSpor Haberleri

Felipe Melo: Tükürük değil öpücük!

Felipe Melo

Galatasaray Beşiktaş maçında Oğuzhan Özyakup’a tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart gören Felipe Melo enteresan bir savunma yaptı: Tükürük değil öpücük…

Tükürük olayının kahramanı Felipe Melo derbi sonrası Twitter hesabından “iç kimseye tükürmedim. Olanlardan dolayı çok üzgünüm ancak bana faul yapıldı ve küfür edildi. Ben de küfür edip, geri çekildim” diye yazdı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Melo, tükürür gibi kameralara takılan görüntüsü için, “Ben orada öpücük yapıyorum! Küfür edilince ben de bu şekilde karşılık verdim” dedi.

PFDK’ya sevk edilen Melo konusunda Galatasaray, Fenerbahçeli Raul Meireles’te olduğu gibi strateji izleme kararı aldı. PFDK’dan çıkacak cezaya göre Tahkim Kurulu’na başvuracak sarı-kırmızılılar, Melo’nun da Meireles gibi savunma yapmasını isteyecek.

Sambacının tükürmediği yönündeki açıklaması sarı-kırmızılılarda tatmin edici bulundu. Ancak soyunma odasına giderken Teknik Direktör Fatih Terim’e karşı yaptığı saygısızlığın faturasının sambacıya çok ağır olacağı öğrenildi.

[adrotate banner=”283″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu